Dir.bg - ГДБОП затвори над 40 сайта с филми, задържан е създателят им
Дали още се продава този сайт ?
Извинявай, но мисля че не си много запознат с този тип сайтове.Какъвто и да ти е сайта, ако не гдбоп то гугъл ще ти го филтрират рано или късно, ако ще и трейлъри да качваш. Самият факт, че нямаш лиценз те прави нарушител и моментално ще бъдеш изтрит от търсачката Много от сайтовете започнаха да ги филтрират. Тези, които не са, са на опашка в момента
Като гледам яко ги филтрираКакъвто и да ти е сайта, ако не гдбоп то гугъл ще ти го филтрират рано или късно, ако ще и трейлъри да качваш. Самият факт, че нямаш лиценз те прави нарушител и моментално ще бъдеш изтрит от търсачката Много от сайтовете започнаха да ги филтрират. Тези, които не са, са на опашка в момента
Не ми казвай че разчиташ на СЕО за трафик до такъв тип сайт.Какъвто и да ти е сайта, ако не гдбоп то гугъл ще ти го филтрират рано или късно, ако ще и трейлъри да качваш. Самият факт, че нямаш лиценз те прави нарушител и моментално ще бъдеш изтрит от търсачката Много от сайтовете започнаха да ги филтрират. Тези, които не са, са на опашка в момента
Не ми казвай че разчиташ на СЕО за трафик до такъв тип сайт.
По обявата: домейн в ИЦН, хостнато в НС1.... Мале мале
Може ли малко повече информация на лично съобщение?