dalasweb
Well-Known Member
Преди няколко години закупих домейн jijibiji.com.Нямах време да го разработя и го оставих белким един ден ,ако имам време да си го оправя.Та обаждат ми се от някаква корейска фирма и искат да ми го закупят.А аз нашега им пиша ,че го продавам за 10 000 еурос, но по погрешка в бързината пиша още една нула-100 000.Получавам отговор от фирмата - повече от 80 000 бона не могат да си поволят.Викам си какви 80 бона и си видях грешката.Оппа тези щом дават толкоз пари я да видиме за какво иде реч, с какво се занимава фирмата.Ами разглеждам нета аз и разбирам ,че фирмата се занимава с диаманти.Значи нещо класно!
О за 80 бона не го давам.Писах им искам 1000 000 еурос.Дърпат се врънкат цели 4 месеца и накрая кандисах за 500 000 еурос.Вече си представях Хаваите ,Лонг Бийч ,Парис , Канада,а не Карлуково..
Време беше да им го прехвърля,след толкова много туткане и сакане на мъни от моя страна,ноооооооо разбирам -че моя български регистратор ми е гепил домейна.Сменил е who isa ,прехвърлил им го взел парите и забягнал.Вайках се ,кого ли да съдя,как да докажа че е бил мой и не съм го продавал.Тъкмо идваха едни в бели престилки да ме приберат в Карлуково и се събудих,целия облян в пот -държащ касовата бележка от селския хоримаг!
Въпроса ми е сигурни собственици на домейни ли сме?Тук в България и по света!?
п.с Мислите ми бяха породени от Meet.me,който е продаден за 450 000 доларес
Всеки от нас можеше да го притежава!
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=29248
О за 80 бона не го давам.Писах им искам 1000 000 еурос.Дърпат се врънкат цели 4 месеца и накрая кандисах за 500 000 еурос.Вече си представях Хаваите ,Лонг Бийч ,Парис , Канада,а не Карлуково..
Време беше да им го прехвърля,след толкова много туткане и сакане на мъни от моя страна,ноооооооо разбирам -че моя български регистратор ми е гепил домейна.Сменил е who isa ,прехвърлил им го взел парите и забягнал.Вайках се ,кого ли да съдя,как да докажа че е бил мой и не съм го продавал.Тъкмо идваха едни в бели престилки да ме приберат в Карлуково и се събудих,целия облян в пот -държащ касовата бележка от селския хоримаг!
Въпроса ми е сигурни собственици на домейни ли сме?Тук в България и по света!?
п.с Мислите ми бяха породени от Meet.me,който е продаден за 450 000 доларес
Всеки от нас можеше да го притежава!
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=29248
Последно редактирано: