Продадох марката си със 7 цифри, сега съм изгубен

cadde

New Member
Хей всички Ще се опитам да бъда кратък. На 16 започнах дропшипинг марка улично облекло. В рамките на месеци, с помощта на инфлуенсъри в TikTok, той бързо се мащабира до постоянни $35-$50k/месец приходи. Работих в този магазин и няколко подобни до около 19 години и разпродадох всичко, след като продажбите започнаха да падат, бях в колеж и имах интерес да опитам някои „по-рискови“ неща от младостта си.

Сега съм на 20, през последната година или нещо повече, опитах тези по-рискови неща и се получиха добре, нищо не си заслужаваше. Или съм ги затворил, или съм ги продал за малко.

Текущ ден - липсва ми дропшипинг. Старият метод, който работи за мен, вече не работи. Стилът и тенденциите в облеклото се промениха. Влиятелните реклами (начинът, по който го направих) не са толкова успешни и влиятелните лица намаляха от дните на COVID. Тъй като това беше първият ми магазин, никога не научих правилно проучване на продукти или платени реклами.

Искам да се върна в това, като започна бавно и направя органичен дропшипинг. Някакви съвети за проучване на продукта? Разбирам останалата част от бизнеса перфектно, но не съм най-добрият в това да видя продукт и да знам, че той е този/дори да знам къде да отида, за да го направя.

Наистина оценявам всяка помощ!
 
тея ботове като шпионите, регистрирани март месец, ама сега ги активират поетапно
 
тея ботове като шпионите, регистрирани март месец, ама сега ги активират поетапно
Не е точно така :) @Blinky ги създава и манипулира инфото за да си съживи умрелия форум в който освен последователи и групи друго няма активно :)
 

Горе