B bassman New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 28 Април 2008 #1 За първи път пиша тука,въпреки че прекарвам много време в четене и имам намерение да продавам сайта subsworld.net . Кажете оферти
За първи път пиша тука,въпреки че прекарвам много време в четене и имам намерение да продавам сайта subsworld.net . Кажете оферти
ilianskim New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 28 Април 2008 #2 От: Продажба на сайт офертата ми е да погледнеш моите типс при продажба на домейни и сайтове и да си предложиш цена
От: Продажба на сайт офертата ми е да погледнеш моите типс при продажба на домейни и сайтове и да си предложиш цена
Pesho1978 Well-Known Member Рейтинг - 100% 33 0 0 30 Април 2008 #3 От: Продажба на сайт ilianskim каза: офертата ми е да погледнеш моите типс при продажба на домейни и сайтове и да си предложиш цена Увеличете... Напълни подкрепям... тия оферти с "вие ми кажете цена" не вървят
От: Продажба на сайт ilianskim каза: офертата ми е да погледнеш моите типс при продажба на домейни и сайтове и да си предложиш цена Увеличете... Напълни подкрепям... тия оферти с "вие ми кажете цена" не вървят
Blinky Owner Рейтинг - 100% 27 0 0 30 Април 2008 #4 От: Продажба на сайт Здрасти и добре дошъл от мен. Прави са, не давай на другите да определят колко ти струва труда. Знам че каквото кажеш ще си заслужава това което си вложил като труд, но има и една друга тънкост - трябва да звъчи и реално за/пред останалите. Успехи с продажбата.
От: Продажба на сайт Здрасти и добре дошъл от мен. Прави са, не давай на другите да определят колко ти струва труда. Знам че каквото кажеш ще си заслужава това което си вложил като труд, но има и една друга тънкост - трябва да звъчи и реално за/пред останалите. Успехи с продажбата.