Проект: Написване на скрипт за интернет браузър

5ROVBABY

Active Member
Рейтинг - 90.5%
19   2   0
Привет,

Търся човек, който да напише скрипт за някой интернет браузър, който да извършва автоматизирано някои дейности в някои сайтове. Очаквам предложения на лично или в скайп само от сериозни програмисти. Програмистът ще определи цената, след като разбере изцяло идеята ми, която не споделям, защото смятам, че е уникална.

Поздрави,
Георги Василев

От: Проект: Написване на скрипт за интернет браузър

А защо трябва да е точно за браузър?

Ами защото функциите, които ще изпълнява, ще бъдат извършвани в браузъри.

Ами защото функциите, които ще изпълнява, ще бъдат извършвани в браузъри.

Браузърите ще работят в операционни системи. Направо си поръчай и една такава за всеки случай.
Нищо лично, ама ми намирисват уникалните ти идеи.

Ами може и да не съм се изразил съвсем правилно - това е породено от незнанието ми. Когато някой програмист се свърже с мен и му обясня за какво става на въпрос, ще поправя поста си след неговото обяснение.

Защо не поровиш за подобни готови решения?
Толкова народ, все може някой да е направил нещо сходно :)

Искаш да ползваш браузър за да имаш достъп до скрипт или да имаш скрипт който да използва браузър?
Всъщност браузъра се използва най-вече като четец на документи а всякакви приложения към него ги анализират и използват за нуждите си. Още не разбирам какво се иска.

EDIT:
Имам един въпрос - за кой браузър по-точно става въпрос или това е без значение?

Може би става въпрос за пълно автоматизиране на процесите като събмит по социалки, директории и подобни, чрез JS . . .

Разгледай Selenium - http://seleniumhq.org/. Това в общи линии е инструмент/framework за тестване на сайтове. Има си "IDE" което се инсталира като плугин за Firefox. Записваш си някакви действия в сайта като скрипт, после може да си ги пускаш отново за изпълнение.

Последно редактирано:

iMacros не ти ли върши работа?

Оказа се, че направата на такъв скрипт ще е скъпо удоволствие и засега идеята се замразява.

Горе