Произведено в Русия

Статус
Not open for further replies.
Ако темата продължи да получава репорти, ще се наложи да я заключим временно, за да се охладят страстите.

Не мога да разбера защо предизвиква толкова хейт това и отделно каква е целта на темата. :)
ЛОЛ
 
... Администраторът пък не разбрал каква била целта на тема "Произведено в Русия" ....Ми вероятно да запознае читателите с това, което се произвежда в Русия.

За дрискащите тук е ясно, че сред тях такова животно нема, но е напълно вероятно между читателите на форум, наречен "Предприемач" да има наистина предприемачи. Които се интересуват, могат да търгуват, да се кооперират, да търсят актуална информация, която няма как да получат от официалните бг-медии.
 
Колко българи от изгубеното поколение знаят руски? Колко от тези, които знаят руски, могат да различат обективното от необективното и руски от украински сайт, например? Колко от българите знаят, че има над 40 000 официално зарегистрирани руски медии? А тук им се изсипва всичко наготово.
 
Какво те тегли все към Украйна, само ти си знаеш. Нещо доста ти е бръкнала в здравето, щом така безпричинно се отплесваш към нея. Ето още наготово, изсипано от руските медии:

В Москва ограничават продажбата на алкохол в Деня на Победата - 9 май. Спиртни напитки няма да могат да се купят от магазините, рзположени в близост до местата за масови събирания - пешеходни улици, площади и паркове.
"Ограниченията върху продажбата на алкохол в празничните дни е необходимо за предотвратяване на травматизма сред отпочиващите, а също с цел профилактика на правонарушенията" - Владимир Черников, шеф на департамента по регионална безопасност в Москва.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе