Промоционална хостинг оферта

ralitsa_

New Member
Търсите ли нов дом на своите сайтове, имейли и файлове? Уморихте ли се да се местите от хост на хост, защото рекламираното не отговаря на онова, което получавате?
Както всеки, който се е сблъсквал с него е узнал, хостинг пазарът е пренаситен с множество фирми и услуги. Когато обаче настъпи моментът да избереш най-добрия дом за своя проект , осъзнаваш, че до голяма степен те всички си приличат - подобни ( ако не идентични) фийчъри, едва различаващи се цифри и лимити, понякога денонощна 'техническа помощ'. Точно това мотивира нашия екип да създаде един по-различен продукт- услуга, която е иновативна, ориентирана към клиента, разбираема и достъпна. Тимът ни се състои изцяло от хора с дългогодишен опит в хостинг индустрията, работили в едни от най-големите фирми не само на родния, но и на световния пазар. Страстта ни към технологиите , общуването с хора от целия свят , поривът ни за развитие и богатият ни опит ни показаха, че на този пазар е време да се появи нещо различно и практично за клиента, поддържано и развивано от най-добрите специалисти в областта. Знаейки всички недостатъци на предлаганото на пазара и взаимствайки от всички добри практики, които съществуват, създадохмеWebHostFace.com. Компанията ни таргетира световния пазар и нашите сървъри вече се превърнаха в дом за множество чуждестранни сайтове . Принадлежността ни обаче и фактът, че познаваме добре масово предлаганите пакети и услуги на родна почва, ни подтикнаха да дадем възможност на повече хора в България да се сдобият със световно конкурентна услуга на промоционална цена - европейски сървъри, гарантирани ресурси и денонощна техническа поддръжка от най-добрите експерти в областта на Оупън Сорс апликациите, PHP, MySql, HTML и CPanel. Знаем колко трудно е да създадеш добро партньорство в бизнеса , затова влагаме всичките си умения и енергия в това да бъдем надеждни партньори за вашия проект.

Можете да се уверите сами като се възползвате от специалното ни промо по случай Св. Валентин, което ще ви даде:

В пакета Face Standard:

15 GB пространство
Неограничен трафик
Безплатен уебсайт трансфер
Безплатен домейн
Сървъри в Европа
Неограничен брой пощенски кутии
Неограничен брой FTP акаунти и датабази
Над 250 безплатни софтуера
Безплатни екстри
Експертна денонощна техническа помощ

В пакета Face Extra:

20 GB пространство
Неограничен трафик
Неограничен брой сайтове
Безплатен уебсайт трансфер
Безплатен домейн
Сървъри в Европа
Неограничен брой пощенски кутии
Неограничен брой FTP акаунти и датабази
Безплатен SSH достъп
Безплатен RVSitebuilder
Над 250 безплатни софтуера
Безплатни екстри
Експертна денонощна техническа помощ

За ограничен период от време тези пакети са на невероятно ниска цена от $14.02 за година за Face Standard и $20,14 за година за Face Extra.

Ако желаете да се сдобиете с такъв пакет, посетете този адрес:

webhostface.bg/valentinesday2014

Ако имате въпроси или се нуждаете от помощ, свържете се с нашите оператори чрез чата, или ни пишете на sales аt webhostface.com

От: Промоционална хостинг оферта

Може ли да уточните вида на безплатния домейн ?

Може ли да уточните вида на безплатния домейн ?

Здравейте,

Можете да регистрирате безплатно .com, .net, .org, .biz, .info, .us, .in, .eu и .nl домейни с тази промоция.

Благодаря за информацията :)

Ползвам хостинга им вече повече от 6 месеца и съм изключително доволна.Най-накрая намерих добър хостинг на разумна цена.

Re: От: Промоционална хостинг оферта

И аз съм много доволен хостинга е мега бързичък от всяка една точка на света, обаче за подновяване ми иска 150$ много ми е х защо.

Защото качеството струва пари.... виж дали може да се прехвърлиш на месечна такса 20 тина и малко лева са релано

Всеки хостинг който работи на по нормални цени е бързичък... а премиумите / ентерпраиз клас хостингите са още по-бързички особено ако са подплатени със нужния софт знания екипа им ;)

Като един хостинг смъкне цените обикновено ще качат повече сайтове на сървъра да си го избият... Някой даже няма да си кажат ще гледат да минат тънко и ако мине

пример за някой който поне си казва е stable host... че тe даже са със ssd а не с хардискове и не личи толкова като напълнят сървъра... защото Hdd особено като почнат радмо сиикове и четене от базата почва да сгъва за страх... райд 10 hdd трудно вади 600+ IOPS a ssd то вади 20 000 - 80 000 без проблем...

Пример от сеибъла за 5.95 долара ще получиш 7 гб ссд обикновен хостинг - ще си кажеш супер оферта за ССД и ако не четеш ще се набиеш защото са 500+ акаунта на сървър с ънлимит домейни... 25% от едно cpu лимит (толкова е масово на запад на малките планове на една камара фирми (дефултна настроика на клауд линукс) и ще имаш 10 конекции към базата данни.... за 19,95 ще си на 10 гб на сървър със 100 акаунта като ще имаш 100% от две ядра макс*.... (къде ще по бързо? спейса и бадуеита еднакъв) - само едно допълнително жокерче всички ползват хипер треадинг ядра които изглеждат като 2 ядра за софтуера демек имаш 12.5% от истинско ЕДНО ядро във стеибъла (като в една камара други западни хостове) за 19.95 ще получиш 1 истинско

Screenshot from 2014-03-12 22:46:07.png

Иначе пример от миналата семица на една семейна позната се хванах да и поддържам блога тя се е набила на място на което дава 600 гб за около 7.50 лв на месец при плащане за две години всичко друго е ънлимитид.. ползва няма и 350 мегабайта сайта ама го взела понеже щяла качва много снимки разбираш ли и и се видяло добре да има мястро :) пускам кеш плъгина те и дават 600 гб тя има на целия сървър свободни 70гб от 1.72 терабайта дисков вече се 55.... е така се продава сървър да няма празно :D

Screenshot from 2014-03-12 23:02:35.png

за скорост не си говорим работи що годе апач + супхп... парите ги е дала вече така че ще си го ползва - при мен щеше да лети дори на малкия план и да има място да качи тройно снимки преди да и трябва ъпдейт щеше да и отенем някоя година да го напълно до тогава цените ще паднат и щях да дам повече.......

та такам да си занеш че плащаш за това което получаваш (винаги и колкото и да е евтино и колкото и много да ти обещават си си го платил по един или друг начин*) :)
пример от онзиден как може да плащаш много повече за хостинг отколкото си мислиш

Спираш фейк трафика и си ОК

хехе сигурен ли си че само фейк трафик е спрян разгледай си htaccess :) да не се окаже че компания X блоква bingbot яхо бот и яндекс - някой ще каже ми каквъ трафик идва от там че ми товарят cpu цикли - като си ги блокнал незнаеш никога

например
bing / organic 337
ask / organic 175
search.tb.ask.com / referral 145
yahoo / organic 90
yandex / organic 3

750 посетителя ако ги платиш по 5 цента минимум излизат 37.5 долара цена за блокажа за да си докараш същия трафика а някой няма да са по пет цента...

Отделно че ако си онлайн магазин и конвертираш 1:200 имаш вероятни пропуснати ползи и от три продажби :) съвсем златен ви излиза хостинга за няколко спестени cpu цикли от ботове...

ПП да спамна: аз почти направих www.coolicehost.com да си има всичко което трябва за една много премиум услуга :) следващия ми проект мисля да е евтин и по бавен хостинг.... проблема ми е че вече съм пристрастен към ssd - 5 от 7 са ми със ссд... а с тях не мога да обещя толкова много пространсво което клиентите че да не изглежда скъпо а като хипер-мега ултра добра оферта нищо че сайтовете са им по 350 мегабайта - важно е да им се дава по 50 100 - 600 гб спейс нищо че сървъра е 97 процента пълен :)

Последно редактирано от модератор:

Това е ясно, но виж какви са им цените
$5.55/m | 5.55*12=66.6$

А то за подновяване ми искат 150$

тоест те си взимат хем за първата хем за втората година, че и отгоре > 66,6*2=133,2 + 20$ от първото ми плащане.
Добре това го разбирам, но 3тата година, ако пак ми излезе такава цена за подновяване кво праим?

5.55 на месец им е официално промоционалното за първата година... за темите в бг форумите който пуснаха леко леко :D са пунсали по голяма промоция за 20 долара... виж на хоум страницата точно под 5.55 пише че цената е 13.95 regular price

Screenshot from 2014-03-13 15:09:22.jpg

както казах като платиш толкова за НЕ мега хипер ултра голям план нормално услугата е да е качествена и да си 5 пъти по малко натоварен сървър отколкото ако за същия план платиш някъде $2.70 на месец

по един или друг начин плащаш едно и също за хостинг :) а поста ми горе беше да покаже че всъшност някъде където ти банват ботове от официални търсачки даже плащаш прекалено много ....

Здравейте,

Искам само да внеса известна яснота относно цитираните цени. Действително, истинскта стойност на услугата, която получавате с такива ресурси, CPU и хостинг за много домейни е $13.95 на месец. Именно затова виждате тази цена в клиентския си панел. Ние обаче , държим на лоялни и дългогодишни бизнес отношения с клиентите си и затова предлагаме промоционални условия не само при закупуване на акаунта, но и при подновяването му. Ще получите специална оферта когато наближи изтичането на акаунта ви, а ако имате желание да го подновите предварително, само ни пишете или елате на чат.

А относно отношението между цената и качеството- зависимостта е безспорна. Повечето хостинг компании имат доста повече от 500 акаунта на сървър. Има и такива с по над 1000,за които знам. По този начин евтиното винаги се оказва по-скъпо, заради заниженото качество, което получавате. А и обслужването в такива фирми никога не е на необходимото ниво, защото се спестява от персонал и обучения. Когато говорим за $1-2 разлика в цената, компромисът може да излезе доста скъп.

Горе