Здравейте,
пускам нова услуга. Изработка на статични рекламни уеб банери.
Защо са на по - ниска цена?
Защото ще ги поръчват само хора, които ги харесват и ще ми изпращат точно информацията, която ми е необходима, като няма да губим излишно време в кореспонденция, разправии и т.н..
На практика аз поставам даден дизайн в темата, и който има нужда от подобен (и го хареса) - поръчва. Така хем ще получи нещо, което му харесва, хем ще е на добра цена.
Какво се иска от вас?
Посочвате банера, който сте харесали и ми давате ваш текст и ваша снимка, която да сложа и ми превеждате 15 лв. (КИН): 7427845106
Като начало започвам с 3 банера от най - масовия размер: 300х250 px. (Очаквайте скоро и други стандартни размери)
1- 300х250
2- 300х250
3 - 300х250
4- 300x600
Цената за календара е същата. Условието е да изпратите 12 снимки. Лого, урл. адрес и ваши контакти.
НОВО! Само за 5 $!
Корица за Фейсбук:
За контакти на ЛС, или stoineff @ gmail . com
Ако пък сте харесали нещо, но размера е неподходящ, моля пишете в темата аз ще опитам да направя подходящ банер за нуждите ви, като цената остава същата, но мнението ви не ангажира нито вас с покупка, нито мен със задължителна изработка.
Надявам се да съм обяснил добре идеята си. С радост ще отговоря на всички (градивни) критики и препоръки.
Последно редактирано: