Промяна в размера на шрифта?

ktomov

Premium
Не знам дали само на мен ми е направило впечатление. Може проблема да е в моя телевизор, но защо е тази промяна в големината на шрифта?
Така като гледам е намален поне с 2 единици, което поне на мен адски много ми вади очите. В момента заглавията на темите и всичко останало стои някак си невзрачно. Опитах с ctrl++, но резултатите са пък плачевни за цялостния дизайн.
Та някакви други отзиви?

ами това е защото в новия ъпдеит са човъркали по дизайна и са си оставили ръцете и шрифра на whats going on е вързан с този на целия форум вместо да си е в подсекцията... вдигам с еденица дано да е по добре в следващите дни ще си го оправим ръчно

иначе как е сега?

От: Промяна в размера на шрифта?

Може да се вдигне поне с още 2 единици за да си бъде както преди.

Сега е перфектно! Единствения кусур е, че никовете дъното на индекс страницата са прекалено големи, но ще се преживее.
Явно наистина много са мазали в тази нова версия.
Мерси за бързия отговор и взетите мерки!

Още няколко неща които ми направиха впечатление:
1. Като преглеждаш нечий профил, пак се появи досадното синьо, от което всички пропищяха при миграцията към 4.0
2. iTrader бутона на същата страница има някакъв вътрешен бордер.

Това са само козметични дефекти де, не че няма да успеем да живеем и без да се променят.

ахам много са омазали :) управлението на шрифтовете но иначе са направили профилите да се кустомизират с гуи от потребителите :) в следващата сигурно ще го оправят

Видях го това, само дето не работи при мен :D
Само ми се разпъва екрана и до там. Бутончетата си работят, но освен сиво поле - нищо друго.

П.П. Не искам да ме разбирате все едно само мрънкам, просто съм свикнал със старото и тези неща ми направиха впечатление :) No hard feelings :)

Аз щях да отварям същата тема, ама имах други ангажименти и не остана време.

Ъм за да не отварям нова тема, ще бъмпна тази.
Не знам дали само на мен ми прави впечатление от два дни но, title тага на публикациите май не трябва да бъде такъв?
Преди два дни като го видях, мислех че просто се правят някакви корекции във форумната система, но вече това се задържа два дни.
Ще се радвам да разбера ако това е нарочно, т.е. да стои само заглавието на темата с едно тире накрая или просто е резултат от недоглеждане :)

Ясно :) Благодаря, че го отремонтирахте :Д

Горе