От няколко дни съм инсталирал темплейт на ГБ на безплатен хостинг. Имам написани от мен статии но незнам как да ги сложа на сайта. И още един въпрос - с каква програма мога да сменям цветове и шрифтове.
Благодаря!
Имам блог в blogger.com на същата тема като в ГБ. Там също пиша статии и мисля да ги насочвам /евентуалните клиенти/ към ГБ, става ли? Ама искаше ми се и темплейта да го попроменя.
Бате, сигурен ли си за това?
В смисъл, ако наистина просто някой е платил на спам едитор, не би ли трябвало банването да става ръчно?
Понеже в такъв случай ако промотираме, го отнасяме независимо дали с нофолоу сме линкнали.
Може и аз нещо да не съм разбрал, но все пак.
е станото е че някои излитат някои не затова преполагам че е платено и е докато ги открият блоговете които линкват с нофолоу са с по малка ветоятност да излетят поне така си мисля...
еми в блогспот един блог и ми казаха че е спамърски рекламирах продукти на гб и линквах с рел нофолоу обаче след 1-2 дни и казаха че ми е спамърски блога а имах 4 статии уникални... и най много 5-6 линка и 10 изображения
За да олекотя сайта си, ми се налага да променя големината на картинките (формат psd). Възможно ли е да направя това с Photoshop като използвам Image Size или има друг начин?
формат psd е за фотошопа, бате. огледай къде имаш такива и ги смени с gif-ове или jpg-та. Просто от формат psd се реже и оправя за хедъри, бутони и т.н. Хубаво е да бъде олекотен сайта, за да олеснява и потребителите, както и търсачките. Успехи.
Привет ,
Нали знаете как са темплитите на ГБ има side.php от дясно ....
Искам да сложа и от ляво ,Какво да бутна в home.php за да се добави и от ляво страна side.php ....
Става въпрос за Care-hair.net
Бате, нещо много ми зарежда? Само на мен ли? Имаш нещо много тежко на него. Иаз препоръчвам ако не е юник съдържанието - да се напише, поне на холма.
Мисля че отляво ще го направи така че текста на холма да се чете по тежко, а не трудно. Но лично мнение.
Иначе сайтчето е много добро. Много ми харесва - поразгледах го. Само едно последно съветче - адни едно силно заглавие преди ордер формичката. Някой друг бенефит за продукта
Сори, темата беше за менюто. Не мога да тик дам точен отговор тук.