hatre
Active Member
Здравейте. Някой можели да ми помогне с:
Трябва ми нещо като „Проследяване на трафика” в GG Analytics но с няколко повече функции:
Каква ще ми е ползата от това:
Искам инструмент, който с точност да ми да де тези данни, защото догадки могат да се правят много, например от където има повече трафик, от там ще има и повече поръчки, това изглежда вярно но не е точно така.
Благодаря, предварително, за всички мнения.
Трябва ми нещо като „Проследяване на трафика” в GG Analytics но с няколко повече функции:
- каква дума са търсели потребителите в ГГ (които са достигнали до сайта ми пред ГГ). След което да мога да гледам кои следващи страници са посещавали.
- на всяка една страница от сайта ми, която са гледали потребителите, искам да знам как са стигнали до сайта ( ако е през ГГ по коя дума, ако е от др., сайт, кой е той). Например: при онлайн магазин да разбера хората които са поръчали нещо, как са достигнали до сайта.
- да има статистика на с горепосочените функции за всеки едни човек.
Каква ще ми е ползата от това:
- Да видя потребителите, които поръчват, как достигат до сайта?
- Да видя дали потребителите лесно се ориентират в сайта – ако някой е попаднал на определена продукт, например, "детска играчка" и е цъкал на разни менюта, но не е стигнал до детските играчки, определено не е намерил менюто за детски играчки.
Искам инструмент, който с точност да ми да де тези данни, защото догадки могат да се правят много, например от където има повече трафик, от там ще има и повече поръчки, това изглежда вярно но не е точно така.
Благодаря, предварително, за всички мнения.