Проследяване на трафика

hatre

Active Member
Здравейте. Някой можели да ми помогне с:
Трябва ми нещо като „Проследяване на трафика” в GG Analytics но с няколко повече функции:
  • каква дума са търсели потребителите в ГГ (които са достигнали до сайта ми пред ГГ). След което да мога да гледам кои следващи страници са посещавали.
  • на всяка една страница от сайта ми, която са гледали потребителите, искам да знам как са стигнали до сайта ( ако е през ГГ по коя дума, ако е от др., сайт, кой е той). Например: при онлайн магазин да разбера хората които са поръчали нещо, как са достигнали до сайта.
  • да има статистика на с горепосочените функции за всеки едни човек.

Каква ще ми е ползата от това:
  • Да видя потребителите, които поръчват, как достигат до сайта?
  • Да видя дали потребителите лесно се ориентират в сайта – ако някой е попаднал на определена продукт, например, "детска играчка" и е цъкал на разни менюта, но не е стигнал до детските играчки, определено не е намерил менюто за детски играчки.

Искам инструмент, който с точност да ми да де тези данни, защото догадки могат да се правят много, например от където има повече трафик, от там ще има и повече поръчки, това изглежда вярно но не е точно така.
Благодаря, предварително, за всички мнения.

От: Проследяване на трафика

Това, което ти трябва е специфичен брояч, който можеш да поръчаш на някой да ти го напише.

Всичко, което си написал може да се прави и през Google Analytics. С изключение на това, че не може да се следи отделен посетител, а 'масата'.

Разгледай PIWIK, в него има всичко, което си описал.

От: От: Проследяване на трафика

Всичко, което си написал може да се прави и през Google Analytics. С изключение на това, че не може да се следи отделен посетител, а 'масата'.
А как мога да разбера, на произвола страница, кой е източника на трафика, независимо че посетителите преди това са гледали други страници на сайта.

PIWIK - ще го разгледам благодаря.

GA > Аудитория > Поток на посетителите
Това не ти ли върши работа?
Не защото не ми показва на всяка една от страниците, как са стигнали потребителите до сайта. И не мога да видя за всяка една страница от сайта колко хора са стигна ли до нея, след което същите хора коя страница са посетили. Не дава инфо за абсолютно всички страници и най важното, как са достигнали сайта.

Горе