На мене нещо из главата ми се върти вбокс ... или си имат картелни споразумения и тях не ги ловят такива закони.Лошо впечатление, че някои сайтове, които са много пряко засегнати от това, не проявиха инициатива. Аз ако бях интернет провайдър на услуга, щех да бъда и официален спонсор, ако има такова животно. Все пак можеха да се включат малко с напитки или нещо, с което да подкрепят това. Ама ясно не им пука. Да не споменавам фрими и марки, но може да си направите само иузводите кои са. Някои ви продават интернет.
Замундата е с клипчето на първа страница, Евала. И голяма статия със заглавие: НЕ на тайното споразумение!!!
На мене нещо из главата ми се върти вбокс ... или си имат картелни споразумения и тях не ги ловят такива закони.
По изчисления "Близо 10,000 протестират в центъра на София, но нито една медия не го отразява. Можете да проследите протеста на живо.", - статус на Иво Апостолов.
Мани ни тези, миличките ще трябва да свалят половината си, ако не всички клипове, ако се приеме, ама пак нищо. Винаги са ми били безлични. Сори, но много злета са. Няма как ако го приемат да не рефлектира и върху тях, защото репортите няма да са само на местно ниво, но и на европейски и световно. От там идва, и от там ще гледат дали се изплнява.На мене нещо из главата ми се върти вбокс ... или си имат картелни споразумения и тях не ги ловят такива закони.
По-скоро е жалка. Точно тези бездарници трябваше да имат и те глас. Ама когато всичко е печелбарство, другото е на заден план. Ако не се лъжа даже в една от листовките (рекламните) на един интернет провайдър пише, че услугата им ще е толкова добра, че свалят филми за секунди. Ето тези за въжето. За реклама на услугата са си първи, но за друго не ги търси. Не само са алчни, но не са и умни, защото покрай това можеха да направят силен PR, с който да съберат повече клиенти и симпатии. Колкото по-социална е рекламата и кампанията ти, толкова по-силен ефект има. НО защо да го правят като могат да издумкат двойно или тройно по-голям бюджет в дякоя канална телевизия.То само вбокс-а да беше. Никой от тези за които ще има последствия не предприема нищо. Няма да изреждам фирми и сайтове, а само секторите:
1. Интернет доставчици
2. Хостинг провайдъри
3. Големите интернет медии
Смешна история.
[video=youtube;6Y59XxJoStA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6Y59XxJoStA[/video]
Как е в Пловдив:
[video=youtube;LBWumbBQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LBWumbBQ[/video]