Предлагам: Професионални преводи: DE - BG; BG - DE

X.Iliev

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте,

Предлагам преводи от и на немски, респективно - български език.

Изготвянето на преводи е дейност, която ако бъде осъществена некачествено, е лишена от стойността си. Осъзнавайки, че доброто качество е важно за Вас, аз отделям нужното внимание на прецизността и точността, на която Вие и Вашите клиенти държите. В допълнение считам, че един качествен превод трябва да бъде изготвен бързо и в срок. Ако тези критерии отговарят на Вашите изисквания, моля не се колебайте да се свържете с мен!

Казвам се Христо Илиев и се занимавам с немски език от близо 10 години. Зад гърба си имам два международно признати сертификата: Австрийска езикова диплома (ÖSD-Österreichisches Sprachdiplom), както и Немска езикова диплома (DSD-Deutsches Sprachdiplom). Към момента завършвам специализиран езиков курс по Правен немски и полагам стаж към Германо-Българската индустриално-търговска камара.

По отношение на цените считам, че те трябва да се определят според трудността и спецификата на всеки отделен текст, но при това да се запази приемлива ценова граница, изгодна и за двете страни. Можете да разчитате на достъпни цени и гъвкавост от моя страна.

Ще се радвам да Ви бъда от полза!
 
Здравейте,
бих публикувал за нагледен пример възложен ми превод, но не разполагам с позволение за това, нито с права върху текстовете за превод. Като вариант бих предложил Вие да ми възложите кратък текст за превод (с обем до 300 думи), който с Ваше съгласие да кача като образец. Услугата, разбира се, ще се изпълни безплатно и в общ интерес.
Считам, че останалата информация, необходима на едно портфолио, е поместена в кратък и съдържателен вид в пуснатата тема.
Благодаря и поздрави!
 

Горе