Професия форумен трол!

ReminD

Well-Known Member
Бе то имало такава професия, днес един клиент ми обеснява, как имал двама на твърда заплата, дето обикаляли форумите и спамели нонстоп ;) ;) . Та имало почва за кръчмаря, може би ако изяви желание, ще го свържа с човека и ще започнат да работят заедно :D
 
От: Професия форумен трол!

Има бе, във форума на Дневник вече половината са такива, отмаляха ми ръцете да ги храня :) То си е голяма далавера за пропаганда :)
 
От: Професия форумен трол!

Мисля, че за по-сигурно трябва вместо "Кръчмаря" да се казва "Онзи, чието име не трябва да се назовава". Ако често се споменава името му той ще продължи да се връща пак и пак, и пак, и пак...
 
От: Професия форумен трол!

Да има вече немалко фирми, които плащат заплата на такива хора, където си седят у тях и си пишат из форумите. Ау този продукт е страхотен някои пробва ли го, аз вчера, супер е препоръчвам, един вид реклама, и фирмата доволна и този там където пише.
 
От: Професия форумен трол!

Имам репутация червена: "ти друга работа нямаш ли си ? вземи свърши нещо полезно за обществото ако не е за теб ..." :D :D . Кръчмата пак раздава минуси с акаунт с 2 репуация ;Д
 
  • Like
Реакции: Test
От: Професия форумен трол!

Не е истина просто. От смях ми се насълзиха очите:
{{Биография инфо
| име=Гесер Курултаев
| описание=философ-антрополог
| наставка=
| роден-дата=[[26 октомври]] [[1975]]
| роден-място=[[България]]
}}

'''Гесер Курултаев (Георги Иванов Русев)''' e [[философ-антрополог]],[[актьор]], [[журналист]] и [[поет]] с интереси в областта на [[лингвистиката]], [[психопатологията]], [[историята]], [[изтокознанието]], [[кинематографията]] и др.

== Биография в дати ==
* 1991 г. — първа публикация за Азиатските открития в Плевенския в. "Училище"
* 1993/1994 г. — приет редовно обучение в СУ "Св. Климент Охридски"
* 1994/1997 г. — работи в "Телефон на доверието" към БЧК, пише в Плевенските издания "Посоки" и "Нова Полемика".
* 1998 г. — издава собствен вестник "Лунно цвете".
* 1999 г. — води собствено предаване по ефирна ТВ "Мизия" под названието "Искара в полумрака". (В периода 1996 - 1998 заснема 4 игрални късометражни филма, в които е актьор, а също сценаристи режисьор)
* 2000 г. — защитава дипломна работа на тема "Върху отделните аспекти на любовта" с научен ръководител проф. Валери Динев, с което получава своята магистърска степен по философия.
* 2004 г. — започва да живее и работи в Китай.



== Научни открития ==

-Етимология на българското самоназвание.
-Етимология на "Сегиз-тугиз".
:lol: :lol: :lol:
 
От: Професия форумен трол!

Хахаха, и такова ли имало. Все си мислех, че е нещо към линк билдинг или PR старетегия, но не и че е тясно специализирана професия. Нека има - така и икономиката ще се развива. Малко по извратено, но поне нека има растеж. :)

Форуми, в които такива хора имат не малка бройка - не е форум, а просто размита пропаганщина, където се манипулират повечето, за да могат да се защитават интересите на други. Което за мен е не глупост, а една крачка по-близо до порнографията в парламента. ;)
 
От: Професия форумен трол!

{{Биография инфо
| име=Гесер Курултаев
| описание=философ-антрополог
| наставка=
| роден-дата=[[26 октомври]] [[1975]]
| роден-място=[[България]]
}}
== Биография в дати ==
* 2004 г. - Открива ИнтернетЯ
* 2004 г. - Открива форумите и става форумен трол
* ---- г. Умира като форумен трол
 

Горе