oXteR New Member 15 Февруари 2009 #1 Инсталирах си wordpress блог и имам проблем с него, когато напиша статия ми се показва цялата на главната страница. Искам да стане като тук http://www.kreativen.com/
Инсталирах си wordpress блог и имам проблем с него, когато напиша статия ми се показва цялата на главната страница. Искам да стане като тук http://www.kreativen.com/
entwickler New Member 15 Февруари 2009 #2 От: Прочетете цялата статия прочети за more таг-а или си сложи evermore плъгин
oXteR New Member 15 Февруари 2009 #3 От: Прочетете цялата статия Успях но ми излиза continue reading а не прочети цялата статия от къде мога да го променя
От: Прочетете цялата статия Успях но ми излиза continue reading а не прочети цялата статия от къде мога да го променя
BESTINO Member 15 Февруари 2009 #4 От: Прочетете цялата статия Намираш темата си там пише "APPEARANCE" Натискаш и намираш това : И пишеш каквото искаш , даваш долу "update options " и готово !! Аз съм написал "виж още" :twisted:
От: Прочетете цялата статия Намираш темата си там пише "APPEARANCE" Натискаш и намираш това : И пишеш каквото искаш , даваш долу "update options " и готово !! Аз съм написал "виж още" :twisted:
oXteR New Member 15 Февруари 2009 #5 От: Прочетете цялата статия Нищо не разбрах честно казано къде се намира това търсех го но не го намерих в 2.7 има ли го ?
От: Прочетете цялата статия Нищо не разбрах честно казано къде се намира това търсех го но не го намерих в 2.7 има ли го ?
Митака New Member 15 Февруари 2009 #6 От: Прочетете цялата статия Всяка тема има собствен PHP код, съдържащ линк "Read more". В Креативен.ком просто го потърсих из темата и го промених на български. Отвори редактора на теми от админския панел, намери го и го смени според твоите предпочитания.
От: Прочетете цялата статия Всяка тема има собствен PHP код, съдържащ линк "Read more". В Креативен.ком просто го потърсих из темата и го промених на български. Отвори редактора на теми от админския панел, намери го и го смени според твоите предпочитания.
oXteR New Member 15 Февруари 2009 #7 От: Прочетете цялата статия Оправих го от файла index.php Последно редактирано: 15 Февруари 2009