От: Прочетох доста теми, но все пак..
Ако решиш да ползваш Lunarpages имай предвид, че не трябва да им ползваш DNS сървъра. Ако домейна е регистриран при GoDaddy може да ползваш техния DNS. Примерни настройки можеш да прочетеш в статията ми за
Lunarpages.
Като изключим DNS-а и обичайните изключвания за обновяване на софтуера (не са чести) други проблеми не ми създава. Обаче беше голяма мъка докато разбера, че не трябва да ползвам DNS сървърите им.
Като предимство мога да кажа, че позволяват всякакви сайтове, а не като
HostGator, които не разрешават
сайтове за Форекс и още един куп други видове сайтове.
Освен това HostGator изискаха от мен да им пратя сканирани документи за самоличност и сканирана банковата карта, с която извърших покупката. Ако не желая да пращам тези документи ми предлагат да им се обадя по телефона. Разбира се избрах второто -
обадих им се по телефона (в САЩ!) и разговарях 15 минути с тях. Досещате се колко струва това.
От
Lunarpages не са искали нито да разговарят с мен, нито да им пращам някакви документи за самоличност.
GoDaddy също не са ми искали нито документи, нито обаждания. Обаче наскоро ми се оплакаха, че след регистрация на домейн при GoDaddy, последните са изтрили домейна и са поискали сканирани документи. След представянето на документите са поискали повторно плащане, което обаче не е било възможно поради блокиране на акаунта... В крайна сметка жертвата им се отказа от тях и избра да регистрира домейна си другаде.
При GoDaddy съм имал проблеми с инсталацията на Drigg и с бавния интерфейс - най-вече с този за добавяне на субдомейни и домейни. Наскоро подобриха последния като разделиха домейните на отделни страници, но пак е бавен. Това е много досадно, когато трябва да се въвеждат няколко домейна/субдомейна по няколко пъти в месеца.