eLast Active Member 4 Октомври 2012 #1 "Facebook въведе такса за промотиране на статусите в САЩ." бла бла бла "Услугата е активна от вчера. " Да не чака човек да научи нещо от бг мас медиите...
"Facebook въведе такса за промотиране на статусите в САЩ." бла бла бла "Услугата е активна от вчера. " Да не чака човек да научи нещо от бг мас медиите...
tuger Well-Known Member 4 Октомври 2012 #2 От: Прясна-прясна новина Мъчат да се да опровергаят какъв балон са ....
ivok Active Member 4 Октомври 2012 #3 От: Прясна-прясна новина От повече от седмица беше активно и тук в БГ. Аз първо си помислих, че е някаква безплатна благинка, но след като си създадох "промоцията" ме прехвърли към страницата дневен бюджет и му теглих една майна. :twisted:
От: Прясна-прясна новина От повече от седмица беше активно и тук в БГ. Аз първо си помислих, че е някаква безплатна благинка, но след като си създадох "промоцията" ме прехвърли към страницата дневен бюджет и му теглих една майна. :twisted:
snux Well-Known Member 4 Октомври 2012 #4 От: Прясна-прясна новина Трябват им приходи, че тези акции като нищо са станали по 1 2 лева