W Webber Member Рейтинг - 66.7% 6 3 0 27 Февруари 2017 #1 Здравейте, търсим човек с регистрации и мнения в автомобилни форуми, който да публикува информация за наши автомобилни продукти. Заплащане по договаряне. Оферти на ЛС. Благодаря предварително на отзовалите се!
Здравейте, търсим човек с регистрации и мнения в автомобилни форуми, който да публикува информация за наши автомобилни продукти. Заплащане по договаряне. Оферти на ЛС. Благодаря предварително на отзовалите се!
W Webber Member Рейтинг - 66.7% 6 3 0 27 Февруари 2017 #3 Благодаря за офертата, но по-скоро някой по-посещаван...
S Svetlin New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 28 Февруари 2017 #4 Здравейте. Имам във форума на Рено, но е само на седмица-две, защото ми трябваше за определен проблем. Ще свърши ли работа?
Здравейте. Имам във форума на Рено, но е само на седмица-две, защото ми трябваше за определен проблем. Ще свърши ли работа?
D devilx Well-Known Member Рейтинг - 100% 27 0 0 2 Март 2017 #5 Имам във форума на Пежо от доста години регистирация и към 200 мнения.
kamentk Well-Known Member Рейтинг - 100% 59 0 0 7 Март 2019 #7 Имам един instagram профил за коли с българска аудитория, ако имаш интерес мога да пусна някоя реклама. Не е точно форум, но пак е подходяща аудитория
Имам един instagram профил за коли с българска аудитория, ако имаш интерес мога да пусна някоя реклама. Не е точно форум, но пак е подходяща аудитория
N nikoloff86 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 11 Март 2019 #8 Здравейте, имам профили във форумите на BMW и VW България. Пишете на ЛС при интерес.