Пушите ли пури?

CryptoInvest

Active Member
Здравейте,
Днес бях тръгнал да си купувам лула, но понеже не намерих, реших все пак да си взема пури :D Взех си две, едната е Romeo Romeo Y Yulieta N.3 и Habanos Siglo III. Дават ги лекички. Бихте ли споделили вие какви пури пушите и с какво ги пушите (марка уиски или вид алкохол)?
 
Не пуша :) но с аверите ми от склада си правим мъжко парти 1-2 пъти месечно. Всички сецат пури - пием: "Делукс блендирано скоч уиски Johnnie Walker Blue Label е последният и най-добър бленд в колекцията на Johnnie Walker. Огромно богатство на аромати с преобладаващ аромат на торф, силно опушен и загaтнат вкус на подправки, който преминава в интензивен аромат на дъб, черен шоколад и домашни сладкиши. Cardhu, Benrinnes и комбинацията от другите уискита от долината на река Спейд, придават богат аромат на шери и дъб. Уискито Royal Lochnagar от едноименната високопланинска дестилерия , придава богат вкус на сладост с нотки на свежест. Отлежалите житни уискита добавят характерния дъбов и ванилов привкус, а Caol Ila прибавя лют и опушен вкус. Знаете ли, че: Всяка бутилка Blue Label върви със специален сериен номер и се продава в кутия с копринени нишки. Сервирайте: Johnnie Walker Blue Label се сервира в чаша за коняк, с отделна чаша със студена вода."

Много ми е приятно да пия и да усещам аромат на пури.
 
Пушенето на бури и лула май нямат общо. В смисъл, лулата може да гълташ, но пури, там се иска доста кураш. Говоря за пурите, пурите. Пуретките - да. Един приятел мина на тях от цигари. Но честно казано не мисля, че си е направил кой знае каква услуга. Веднъж си дръпнах и не посмях да глътна дима, защото ми се стори супер тежък, той си гълта от време на време, което според мен е доста по-тегаво от цигарен дим. За големите пури да не говорим, так сигурно ще събереш очите на носа. :) А лула съм пушил, разбира се с готин тютюн. ;)
 
COHIBA. Преди често си вземах. Цената е скъпа. 40-50 лв. са дългите с пълна дебелина. Вкуса е добър. Но горят дълго, а някой да загася пура и после пак да я запалва — трябва да е голям дъмбел.

От пурите обаче няма голяма файда и спрях. Няма никотин. Все едно въздух автоматизиран въртиш в устата си.
 

Горе