Така и така всеки бизнесмен си разрешително пушкало,как го съхранявате ,ползватели го срещу аборигени и случвало ли ви се е да гръмна у ногите?
Леонссс, винаги пускаш оригинални теми с много умели финтове в словореда и дълбоко законспириран смисъл. Кога вмъкна думата "аборигени"? В началото или след като си прочете гениалното "произведение"? :lol: Всъщност, ти българин ли си? Ако не си - извинявай за неуместната шега.
Характерно е също, че всеки наш служител, който разполага с “Тейзър”, преди това се подлага на изпитание. Целта е полицаят да бъде прострелян, за да знае какви са последиците и каква е болката, когато реши да го използва.
Абсолютно безвредно е, когато става дума за полицейската верския или тази за самозащита. Китайският вариант е опасен, защото не е изследван медицински и не се знае какви последици могат да настъпят.
Писна ми да повтарям във всяка подобна тема,Проблема е, че според закона трябва да се отбраняваш с оръжие, с което те нападат. Т.е. циганина влиза без оръжие и ти да опазиш дома си в ръкопашен бой. Ако е нож и ти трябва да владееш хладното оръжие, не може с пушка.
Я, колко поучително било! Аз си знаех, че ще си умра прост! Я раздуй тоя електрошок как работи? Да не е от тия, дето се ползват като нож, и в схватка с нож - нямаш шанс? Чисто психологически на оня с ножа не му дреме, малко ще го отряска евентуално, ако го издебнеш. Ако той само те лизне с ножа - много зависи, знаеш какво следва. Или пък под формата на електрошокова палка, и да дебнеш да докопаш незащитена кожа? Или пък имаш Теизър, дето стреля по веднъж?Писна ми да повтарям във всяка подобна тема,
Вземате си два електрошока.
и няма какво да го мислите повече.
Пистолети, ножове, камъни, винкели... простотии
.....
.......
И аз междудругото съм се чудил трудно ли е човек с фирма да си вземе боен, но пък е голям риск, особено с нашата съдебна система.. дори и със стоп патрони да е напълнен само пак може да те съди мангала, че си го гръмнал за дето те краде..
Я, колко поучително било! Аз си знаех, че ще си умра прост! Я раздуй тоя електрошок как работи? Да не е от тия, дето се ползват като нож, и в схватка с нож - нямаш шанс? Чисто психологически на оня с ножа не му дреме, малко ще го отряска евентуално, ако го издебнеш. Ако той само те лизне с ножа - много зависи, знаеш какво следва. Или пък под формата на електрошокова палка, и да дебнеш да докопаш незащитена кожа? Или пък имаш Теизър, дето стреля по веднъж?
Поне ако беше попрочел малко за оръжията, преди да поучаваш като последна инстанция. В състояние на адреналинова агресия - престъпниците не се впечатляват дори от огнестрелно оръжие. Има случаи след 20 попадения на пистолет в тялото им - продължават да отвръщат на огъня. На твоята шокова плякалка най-много да се изсмеят. Може да съм пропуснал нещо, дай по-информативно. С последното си мнение доказа, че нищо не ми е убягнало....
Значи за теб поста ми не важи
МОЛЯ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ МЪЖКАРИ КАТО РАБИН ДА НЕ ЧЕТАТ ПОСТА МИ - ЗА ТЯХ ЕЛЕКТРОШОКА Е НЕНУЖНА ГЛУПОСТ!
За останалите, само показването на електрошока и пускането на ВИСОКОВОЛТОВАТА дъга пред очите на нападателя, както и характерния звук биха накарали всеки да премисли преди да атакува.
разбира с еако е като рабина, няма да помогне - на яки мъжкари като него не действа... хвърляйте електрошока бягайт еи крещете...
:twisted:
Поне ако беше попрочел малко за оръжията, преди да поучаваш като последна инстанция. В състояние на адреналинова агресия - престъпниците не се впечатляват дори от огнестрелно оръжие. Има случаи след 20 попадения на пистолет в тялото им - продължават да отвръщат на огъня. На твоята шокова плякалка най-много да се изсмеят. Може да съм пропуснал нещо, дай по-информативно. С последното си мнение доказа, че нищо не ми е убягнало.
Съвети аз не давам за такива неща. Спри и ти, щото явно само от филми се информираш, както сам си призна. Кой в какво вярва си е негова лична работа.Не вярвам много от нас да имат нужда от тежко въоръжаване за отбрана от професионалисти? търсим нещо лесно и достъпно и ненаказуемо от закона за самозащита. Ти какво би препоръчал в такъв случай, щом не си доволен от електрошок. препоръчай нещо, може наистина да има нещо друго и така и двамата ще сме доволни.
Съвети аз не давам за такива неща. Спри и ти, щото явно само от филми се информираш, както сам си призна. Кой в какво вярва си е негова лична работа.
Аз от какво се информирам не е тема за разговор в информационния век. Нормално е да си информиран, а не неинформиран.