От: Първият ми Блог
Ето какво положително виждам в "Първия ти блог":
1. Започнал си от някъде ! Винаги съм вярвал и твърдял, че да започнеш нещо е половината път до крайната цел. Една от най-трудните крачки си я направил остават още дузина, кой по-лесни кой не чак толкова.
2. Хвърлил си един поглед на афилейт програмите, а не си забил само в адсенс. Защо е положително :
Защо хората използват adwords ? Реторитечен е
за да продават нещо било то продукт, услуга, идея или да привлекът трафик който да препратят към някой, който продава нещо. В крайна сметка защо да препращаш някой към друг, който продава/препродава нещо като ти самия можеш да го продаваш/препродаваш и да печелиш много повече от това 8)
3. Направил си опит блога заедно с рекламите да изглеждат едно цяло, до колко успешно или не ще ти покаже времето (според мен не е успешно), но въпроса е в това че си хвърлил усилия и над това.
4. Търсиш мнение/критика от хора, който смяташ, че знаят повече от теб (което и най-вероятно е така), а това говори че не си някой, който смята себе си за "ИдИален" и си готов да се развивиаш и да научаваш нови неща, да грешиш и да се учиш от грешките си.
Това е от мен, продължавай напред, влагай усилие и най-важното прави това което ти харесва и нещата ще станат 8) Успех !