TaloV
Well-Known Member
http://footballersbiography.blogspot.com/ Какво ще кажете...ще се добавят още биографии...но за сега какво Ви е мнението :?:
Blinky каза:Блогчето ти е мног яко и е с яка тематика. Аз ще чакам скоро да пуснеш постче за Дейвид Бекъл, любимият ми футболист. Мисля си че има много блогове и сайтове с подобна тематика, които ще ти паснат за линк партюри, сещам се и за форума на колинара. Продължавай в същият дух. Можеш само да му сложиш някакво описание, за повече инфо, но и така е добре. Чао и успехи.
Вече го четох. Много яко постче. Незнаех че е дебютирал с гол от 60 метра от вратата. Това си е ново за мен.TaloV каза:Вече го има и Бекъм
TaloV каза:Кажете къде мога да си преведа биографиите на английски, защото сам не се справям много добре...пък и адсенса е много нисък по 0.07$ на клик
аз ще ти ги преведа на изгодни цени , иначе фрии преводачите превеждат дословно и е кофти
TaloV каза:Кажете къде мога да си преведа биографиите на английски, защото сам не се справям много добре...пък и адсенса е много нисък по 0.07$ на клик