pitbull-team
New Member
Здравейте. Искам да ме посъветвате за избора на добър хостинг. Става въпрос за нов сайт, който ще пускам след около 2 месеца (може и по-рано). Сайта ще е за продажба на кучета от различни ловджийски породи, както и питбули, ротвайлери и други. Ще ми трябва човек за много добра изработка на самият сайт. Мисля, че около 200 до 500 лева ще ми стигнат. Моите изисквания са:
Сайта трябва да е нещо от рода на сайт за обяви. Да има опция да се качват постоянно актуални снимки на животните и към тях много добре да се вижда описанието (родословие и т.н), дата на раждане, цена и нещо друго за което още не съм се сетил. Също така и изработка на анимиран банер. Ако сте заинтересовани ми пишете на лични съобщения.
Другият ми въпрос е: Добре ли ще е според вас да има и опция с наддаване за дадено куче? И трябва ли някакви разрешителни за този сайт, защото се продава нещо чрез него?
Нов съм в интернет пространството и моля ако съм объркал нещо да ме извините.
Сайта трябва да е нещо от рода на сайт за обяви. Да има опция да се качват постоянно актуални снимки на животните и към тях много добре да се вижда описанието (родословие и т.н), дата на раждане, цена и нещо друго за което още не съм се сетил. Също така и изработка на анимиран банер. Ако сте заинтересовани ми пишете на лични съобщения.
Другият ми въпрос е: Добре ли ще е според вас да има и опция с наддаване за дадено куче? И трябва ли някакви разрешителни за този сайт, защото се продава нещо чрез него?
Нов съм в интернет пространството и моля ако съм объркал нещо да ме извините.