ето какви са резултатите:
преди | сега | разлика | |
ГЕРБ | 30.54 | 30.40 | минус 0.14 |
БСП | 26.61 | 18.94 | минус 7.67 |
Какво ще каже МАЯ ОБЩАТА?
Последно редактирано:
преди | сега | разлика | |
ГЕРБ | 30.54 | 30.40 | минус 0.14 |
БСП | 26.61 | 18.94 | минус 7.67 |
Имало срив на ДПС ли?!?!
Ние различни избори ли сме гледали?!
ДПС от 8-9% на предните избори, сега прави цели 15% и отгоре!!!! Толкова много никога не са имали!!
Получават цели ТРИ МЕСТА , благодарение на купения цигански и турски вот.
СРАМ ЗА СРАМОТИТЕ - България вкара ФЕЛИЗ ХЮСМЕНОВА, ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И АЛИ ОСМАНОВ в европарламента!!!!!
И тия хора ще защитават България?!?! Двама мюсюлмани ТУРЦИ, дето НИКОГА НЕ ИДВАТ на честванията на националните ни празници (3 март, 22 септември и т.н.) !!! И един българин предател....
Колко пъти ПОДРЕД
отново са направили някаква манипулация, вервайте ми
Най-висока е избирателната активност в Кърджали 37,20%,
Реално има доста по малък процент. Доста хора са натиснати , не само тия в Бобов дол но и на други места държани от червени подлоги.Серго си го натресе сам. Нека му. Не харесвам герб, нито турците, за бареков да не говорим. Просто серго се видя колко е некадърен. Власта в държавата беше в него в най-подходящия момент, но се насра здраво. Ами пада му се. Даже и по-нисък резултат заслужи.
Браво на Герб , но какво правим с ДПС ? Рекорден процент за турската партия...
ДПС няма да прави такива проценти, ако всеки българин ходи да гласува! Но не, всеки вика "аз не вярвам на никой" или пък "моя глас от какво значение е". Има значение! Когато българите гласуват за която и да било българска партия, %-а на ДПС пада. Лошото е, че много малко хора го осъзнават.
Бареков , най - много пари за реклама , най-много платен вот.... според мен е големия губещ... толкова пари загуби и пак е 4ти...Да пада, все пак големия победител от цялата работа, мисля ще трябва да признаете, все пак бойко тиквата призна- че това е Бареков
Да пада, все пак големия победител от цялата работа, мисля ще трябва да признаете, все пак бойко тиквата призна- че това е Бареков
ББЦ - България без цензура , да Бареков е.....БЦЦ какво означава, да не става дума за Бареков