< РЕКЛАМА ВЪВ facebook СТРАНИЦА >

Buchilicious

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Untitled.jpg

Facebook страница със 170 000 регистрирани потребители, от които 50 000 активни дневно.

Цената за:

- една публикация за един ден е 5.00 лв.
- две публикации на ден 8.00 лв.
- три публикации на ден 12.00 лв.

- една публикация на ден за една седмица 25. 00 лв.
- две публикации на ден за една седмица 40. 00 лв.
- три публикации на ден за една седмица 60. 00 лв.

- една публикация на ден за един месец 80. 00 лв.
- две публикации на ден за един месец 120. 00 лв.
- три публикации на ден за един месец 200. 00 лв.

Може и по договаряне. Очаквам предложения! :)
Поздрави - Бучи :)

За допълнителна информация, въпроси и така нататък пишете в skype - buchilici0us :)

Последно редактирано:
От: < РЕКЛАМА ВЪВ facebook СТРАНИЦА >

Бучка,
един приятелски съвет - публикаций - нЕма такова животно, освен ако не е някой римлянин, като Подлеций или дори самият Гай Юлий Цезар!

Съжалявам за спама, но се налагаше. Успех с офертата.

От: От: < РЕКЛАМА ВЪВ facebook СТРАНИЦА >

това изкърти, честно :D

Бучка, а имаш ли наблюдения какъв трафик може да се очаква от една публикация. Естествено, че ще зависи от текста и тематиката, но все пак някакви ориентировъчни цифри. Освен това като заговорихме за тематика - каква е тематиката на страницата. Мисълта ми е малко е кофти да рекламираш памперси в страница за феновете на английската футболна лига.

Мерси, Бучка.

Бучка, а имаш ли наблюдения какъв трафик може да се очаква от една публикация. Естествено, че ще зависи от текста и тематиката, но все пак някакви ориентировъчни цифри. Освен това като заговорихме за тематика - каква е тематиката на страницата. Мисълта ми е малко е кофти да рекламираш памперси в страница за феновете на английската футболна лига.

Мерси, Бучка.

Най големия тряфик който съм засичал беше около 50 000 души ако не се лъжа :) Иначе тематиката е много обща и хората са доста активни :)

имах предвид трафик към сайт - 100, 200 ,1000 уникални? Все трябва да имаш някакви наблюдения

Още нещо - в кои часови диапазони ще се пускат линковете? определено трафикът ще е различен ако се пусне в 19:00-21:00 и в 4:00-6:00

Може да пробвам и ще ти кажа ... от скоро се занимавам и малко не съм много наясно с анализите :) Иначе публикуването ще става между 19:00 и 22:00ч. :)

Мерси, Бучка.

Днешния тряфик към сайта до момента е 25 000 души (грубо)
Уникални виждания на страници 1000 (грубо) - Имай в предвид, че не съм поствал. :)

Горе