Plamen Dimitrow
New Member
- Здравейте. Както някой от Вас знаят в инстаграм всяка страница винаги има възможността да бъде дадена на "човек под наем".
- Какво значи това ? Ако искате бързо, ефективно и лесно развитие на страницата си винаги може да наемете опитен човек, който да я развива вместо Вас.
• Да следи последователите, тяхната активност, времето когато са най-активни и тн.
• Да поства в най-доброто време за дадения акаунт с перфектна точност.
• Да отговаря или да осигурява бизнес предложения/възможности
• Да трупа силно таргетирани последователи за конкретната ниша.
• Да участва в engagement групи вместо Вас!
• Да получава харесвания и коментари от силно развити страници във вашана ниша, което спомага на даден пост да се качи на Explore page и да почнат да валят гледания, последователи и тн.
• Да отговаря на всички получени съобщения и да се възползва от всеки нов вариант за развитие.
• Да следи ДМ групите и да има голяма активност в тях.
• Да качва възможно най-харесвания и уникален Viral content във вашата ниша.
• И още много опции за развитие и вдигане на engagement rate.
• Да поства в най-доброто време за дадения акаунт с перфектна точност.
• Да отговаря или да осигурява бизнес предложения/възможности
• Да трупа силно таргетирани последователи за конкретната ниша.
• Да участва в engagement групи вместо Вас!
• Да получава харесвания и коментари от силно развити страници във вашана ниша, което спомага на даден пост да се качи на Explore page и да почнат да валят гледания, последователи и тн.
• Да отговаря на всички получени съобщения и да се възползва от всеки нов вариант за развитие.
• Да следи ДМ групите и да има голяма активност в тях.
• Да качва възможно най-харесвания и уникален Viral content във вашата ниша.
• И още много опции за развитие и вдигане на engagement rate.
Аз предлагам всичко това и още много опции, който не са описани.
Какво получавате вие ?
• Фенове, който с удоволствие ще чакат всеки Ваш нов пост.
• По минимум XXX последователи на ден. Ако някой пост се качи на explore може да се стигне до XXXX фена за един ден.
• При по-развити страници броя последователи на ден се увеличават драстично.
• Възможна опция да Ви създам страница с акаунти създадени от преди 5 до 7 години, което е във ваша полза.
Какво получавате вие ?
• Фенове, който с удоволствие ще чакат всеки Ваш нов пост.
• По минимум XXX последователи на ден. Ако някой пост се качи на explore може да се стигне до XXXX фена за един ден.
• При по-развити страници броя последователи на ден се увеличават драстично.
• Възможна опция да Ви създам страница с акаунти създадени от преди 5 до 7 години, което е във ваша полза.
Как може да сте напълно сигурен, че може да очаквате коректност от мен?
Единствения начин е да ми се доверите.
Паролата и данните на акаунта не могат да бъдат сменени без да имам достъп до оригиналния емейл/номер, което е във ваша полза, защото може да сте сигурни, че няма как акаунта Ви да бъде откраднат.
• Няма опасност акаунта Ви да бъде изтрит, репортнат и тн. •
•Колко акаунта развивам?•
В момента не много, имам 3 акаунта дадени ми да бъдат развити.
Всеки от тях трупа между 100 и 600 последователя на ден, но там играе роля вече и нишата.
От ~ 3 дни ми бе поръчано да развивам един неразвит и тъкмо направен акаунт за кучета и в рамките
на тези дни той достигна близо 1300 последователя и по около 500 до 1100 лайка на снимка.
•Цени•
Цената на услугата зависи от акаунта. В каква ниша е, какъв engagement
има и тн.
При повече акаунти ще получавате намаления.
•Цените са седмични•
Ако сте сигурни, че искате да ползвате услугата по-дълго време било то за 2 седмици, месец, два и тн.
ще получите процент отстъпка, която би била в голяма полза за Вас.
За повече информация и въпроси може да ми пишете на лично съобщение.
Единствения начин е да ми се доверите.
Паролата и данните на акаунта не могат да бъдат сменени без да имам достъп до оригиналния емейл/номер, което е във ваша полза, защото може да сте сигурни, че няма как акаунта Ви да бъде откраднат.
• Няма опасност акаунта Ви да бъде изтрит, репортнат и тн. •
•Колко акаунта развивам?•
В момента не много, имам 3 акаунта дадени ми да бъдат развити.
Всеки от тях трупа между 100 и 600 последователя на ден, но там играе роля вече и нишата.
От ~ 3 дни ми бе поръчано да развивам един неразвит и тъкмо направен акаунт за кучета и в рамките
на тези дни той достигна близо 1300 последователя и по около 500 до 1100 лайка на снимка.
•Цени•
Цената на услугата зависи от акаунта. В каква ниша е, какъв engagement
има и тн.
При повече акаунти ще получавате намаления.
•Цените са седмични•
Ако сте сигурни, че искате да ползвате услугата по-дълго време било то за 2 седмици, месец, два и тн.
ще получите процент отстъпка, която би била в голяма полза за Вас.
За повече информация и въпроси може да ми пишете на лично съобщение.
Последно редактирано: