AMOUN Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 23 Октомври 2010 #1 давам 100$ ваучер за гуглито и искам в замяна поне 50$ в фейса може и два три да разменим ако има желаещи
давам 100$ ваучер за гуглито и искам в замяна поне 50$ в фейса може и два три да разменим ако има желаещи
C clooby Member Рейтинг - 100% 24 0 0 23 Октомври 2010 #2 От: Разменям ваучери за adwords срещу такива за фейсбук Доволен ли си от facebook? Аз не видях никакъв ефект... При все, че съм вътре с 200 евро от единия си а каунт, а с другия съм на ваучер и от там няма никаква полза
От: Разменям ваучери за adwords срещу такива за фейсбук Доволен ли си от facebook? Аз не видях никакъв ефект... При все, че съм вътре с 200 евро от единия си а каунт, а с другия съм на ваучер и от там няма никаква полза
AMOUN Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 23 Октомври 2010 #3 От: Разменям ваучери за adwords срещу такива за фейсбук нямам по-ползотворна реклама от фейсбук! пробвах доста други сайтове. Фейса и Гоглето мачкат
От: Разменям ваучери за adwords срещу такива за фейсбук нямам по-ползотворна реклама от фейсбук! пробвах доста други сайтове. Фейса и Гоглето мачкат