M memorex Member Рейтинг - 100% 6 0 0 6 Февруари 2009 #1 Разменям линкове със сайтове( без блогове ) на всякаква тематика с най-малко PR3. А ако сайтът вие е на тематика игри, забавления още по-добре. Това е моят сайт за игри
Разменям линкове със сайтове( без блогове ) на всякаква тематика с най-малко PR3. А ако сайтът вие е на тематика игри, забавления още по-добре. Това е моят сайт за игри
Н ник New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 7 Февруари 2009 #2 От: Разменям линкове ! ако си навит за размяна с obiavite.biz свиркай
CrAzY-MaST Well-Known Member Рейтинг - 85.7% 6 1 0 13 Февруари 2009 #3 От: Разменям линкове ! и аз търся линкове ник - намери ме по skype
iisark Member Рейтинг - 100% 2 0 0 15 Февруари 2009 #4 От: Разменям линкове ! Имам сайтове за имоти,кредити и уеб дизайн,обаче PR-ът им e 2,1,1,.Устройва ли те?
От: Разменям линкове ! Имам сайтове за имоти,кредити и уеб дизайн,обаче PR-ът им e 2,1,1,.Устройва ли те?
M memorex Member Рейтинг - 100% 6 0 0 15 Февруари 2009 #5 От: Разменям линкове ! iisark каза: Имам сайтове за имоти,кредити и уеб дизайн,обаче pr-ът им e 2,1,1,.Устройва ли те? Увеличете... Трябва ми най-малко pr 3. Като получиш pr3 на някои от тези сайтове пиши.
От: Разменям линкове ! iisark каза: Имам сайтове за имоти,кредити и уеб дизайн,обаче pr-ът им e 2,1,1,.Устройва ли те? Увеличете... Трябва ми най-малко pr 3. Като получиш pr3 на някои от тези сайтове пиши.
Green Bars Well-Known Member Рейтинг - 100% 21 0 0 17 Февруари 2009 #6 От: Разменям линкове ! линка само на заглавната ли ще е , или на всички страници иначе ако те устройва skypefun.net е един от сайтовете ми.
От: Разменям линкове ! линка само на заглавната ли ще е , или на всички страници иначе ако те устройва skypefun.net е един от сайтовете ми.
M memorex Member Рейтинг - 100% 6 0 0 18 Февруари 2009 #7 От: Разменям линкове ! irgnet каза: линка само на заглавната ли ще е , или на всички страници иначе ако те устройва skypefun.net е един от сайтовете ми. Увеличете... Всички страници !! Ок пиши ми на лс кода ти.
От: Разменям линкове ! irgnet каза: линка само на заглавната ли ще е , или на всички страници иначе ако те устройва skypefun.net е един от сайтовете ми. Увеличете... Всички страници !! Ок пиши ми на лс кода ти.