Размяна на линкове(Английски език само!)

toretic

Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Размяна на линкове(Свърши)

Значи Сайта ви трябва да е информационен.
Хотели, Туризъм... Литература каквото и да е... информация.
Не искам да правя размяна със спортни сайтове, сайтове за отслабване и изобщо коригиране на тялото по какъвто и да е начин, магазини.
Сайта трябва да е на английски език, ако е блог да има 50+ поста и да е на 3 месеца минимум.

Моя сайт...
пр2... за момента днеска го започнах.
домейна е на 1 година.
До края на седмицата ще има над 200 поста(Движи се от Wordpress блогова система).
Сайта до скоро беше на български език... изтрих му старата датабаза и вкарвам новата малко по малко.
Сега само казвам, че сайта е в начален стадии, така, че линк ще давам само на скайп toreore СЛЕД като ми дадете линк към вашия сайт.
 
Последно редактирано:
От: Размяна на линкове(Английски език само!)

с тия удивителни пунктоации, специални изисквания и Caps Lock задължения ти пожелавам успех в линк размяната

тъкмо мислих да ти предложа линк от сайт на 3 години с около 20 хиляди вътрешни страници, обаче сега бих ти предложил кофичка от сладолед СЛЕД като ми я заплатиш 5 стотинки.
 
От: Размяна на линкове(Английски език само!)

Не е Caps Lock, Shift е ~ ;).
Моля да пишат само заинтересувани, пък ако не ви харесва... никой не ви моли :).
 
Re: От: Размяна на линкове(Английски език само!)

Не е Caps Lock, Shift е ~ ;).
Моля да пишат само заинтересувани, пък ако не ви харесва... никой не ви моли :).
доста дръзко държание ... :lol::lol:
 
От: Размяна на линкове(Английски език само!)

Желаеш ли да обменяме линкове? Не? Тогава какво правиш в темата ми?
Още веднъж... моля само заинтересовани да пишат...
п.п.
Сайта вече има 200 поста.
1 Реклама от гугъл.
До края на седмицата планирам да ги направя 300 и да сложа още 2 реклами от гугъл.
 
ахах твоята тема не е вип да на немога да си я посещавам , и с това постване по 100 поста на седмица не те чака нищо добро , ама ти си знаеш де
 
От: Размяна на линкове(Английски език само!)

Искам само да кажа, че постовете не ги копирам от никъде... поне не от интернет. Преди няколко години участвах заедно с един мой приятел в проект с подобна ниша, но на бг език, няколко месеца събирахме информация от къде ли не, книги, хора... и т.н... но от интернет не сме взимали...Преди 6-7 месеца заедно с него и няколко други приятелчета се хванахме и малко по малко преведохме всичко на английски, общо са 1228 статии всяка с над 1000 думи, като най-дългата статия е с 3583 думи, също така имаме и около 600 снимки, 80% от които са авторски, останалите 20% са на наши приятели и познати които са ни помогнали като са споделили снимки от техни пътувания из останки на стари градове. Та ся разбираш защо вкарвам толкова много статии на веднъж, просто събирахме ги доста време и сега просто ги copy-paste ... за това става толкова бързо.

п.п.
Една приятелка реши да ми помогне с въвеждането на статиите и за днес(тоест вчера... 8ми май) е въвела 50+. Така, че въвеждането ще стане по-бързо.

п.п. 2
Вече съм разменил линкове с 2 сайта(1ния от които се свърза с мен прочитайки тази тема, за което му благодаря, само за 1 ден имам 80 уникални посещения от неговия сайт :) ). Реших да разменя линкове с общо 5 сайта(След няколко месеца може повече), така, че има място за още 3 линка на сайта.

п.п.3 Този сайт е най-сериозния които съм правил до момента. Моля ви не си мислете, че са ми високи изискванията, просто положил съм прекалено много труд, също така и мойте приятели за да разменям линкове с малки/несериозни и/или сайтове с съвсем различна ниша.

мжд: #vetzkov Регистриран съм декември 2007ма, от тогава са минали грубо казано 5 месеца, това прави около 20 седмици, като разделя моите 70 поста на 20 получавам 3,5 поста на седмица.
Ти си регистриран Юни 2007ма, имаш грубо казано 900 поста, от тогава са минали грубо казано 10 месеца, това са 40 седмици, като разделя твоите 900 поста, на 40 получавам 22,5 поста на седмица.
Така, че моля те не сменяй темата на кой повече флуди. Обикновенно просто бих си редактирал 1вия пост, но не и в случая, така, че ще те помоля още веднъж, ако не си заинтересован да не пишеш в темата ми, това не е забрана, аз не съм с по-голям ранк от твоя или каквото и да е, просто това което правиш е флуд, така ми вредиш на темата.
 
Последно редактирано:

Горе