toretic Member Рейтинг - 100% 4 0 0 17 Юли 2008 #1 Здравейте от доста време имам един блог, но чак сега започвам да го развивам. Бих искал да направя размяна с други блогове с подобна тема. krasimiraylov.com за връзка -> в темата, лс, скайп:toreore
Здравейте от доста време имам един блог, но чак сега започвам да го развивам. Бих искал да направя размяна с други блогове с подобна тема. krasimiraylov.com за връзка -> в темата, лс, скайп:toreore
radev Well-Known Member Рейтинг - 100% 30 0 0 17 Юли 2008 #2 От: Размяна на линкове с блог Тоя май е със сходна тематика - сео работи, съвети за уеб сайтове и прочие. Ако искаш..
От: Размяна на линкове с блог Тоя май е със сходна тематика - сео работи, съвети за уеб сайтове и прочие. Ако искаш..
toretic Member Рейтинг - 100% 4 0 0 17 Юли 2008 #3 От: Размяна на линкове с блог навит съм, но не виждам къде ще ми стой линка, аз слагам линковете в десния сидебар "Приятели" п.п. Отдавна се каня да ти кажа... ако направиш дизайна на therating същия като на therating/blog ще имаш повече потребители. 100% съм сигурен.
От: Размяна на линкове с блог навит съм, но не виждам къде ще ми стой линка, аз слагам линковете в десния сидебар "Приятели" п.п. Отдавна се каня да ти кажа... ако направиш дизайна на therating същия като на therating/blog ще имаш повече потребители. 100% съм сигурен.
radev Well-Known Member Рейтинг - 100% 30 0 0 17 Юли 2008 #4 От: Размяна на линкове с блог С две думи да направя сичко в текст и линкове тъй ли?
toretic Member Рейтинг - 100% 4 0 0 18 Юли 2008 #5 От: Размяна на линкове с блог извинявай, не те разбрах.