angelovarna Well-Known Member Рейтинг - 100% 5 0 0 28 Януари 2008 #2 Това онлайн магазин ли трябва да е, че от домейна ми се стори на пръв поглед, че е класация на сайтове.
Това онлайн магазин ли трябва да е, че от домейна ми се стори на пръв поглед, че е класация на сайтове.
N neo-choveka New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 28 Януари 2008 #3 ше го сменям февуари месец ама за сега е така
G ghost Member Рейтинг - 100% 3 0 0 28 Януари 2008 #4 angelovarna каза: Това онлайн магазин ли трябва да е, че от домейна ми се стори на пръв поглед, че е класация на сайтове. Увеличете... дам и на мен ми се стори класация като бгтоп.нет
angelovarna каза: Това онлайн магазин ли трябва да е, че от домейна ми се стори на пръв поглед, че е класация на сайтове. Увеличете... дам и на мен ми се стори класация като бгтоп.нет
Fozzy Well-Known Member Рейтинг - 100% 123 0 0 29 Януари 2008 #5 Ами то беше класация, после стана клонинг на bux.to, сега магазин, развива се човекът!
N neo-choveka New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 29 Януари 2008 #6 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: просто за сега нямам друг домейн бе недеи се бъзика така! Казах че февуари месец 1-2 ще му зема един от сорта на getshop.com или нещо подобно ще вида кво е свободно :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: просто за сега нямам друг домейн бе недеи се бъзика така! Казах че февуари месец 1-2 ще му зема един от сорта на getshop.com или нещо подобно ще вида кво е свободно :roll:
V vagon Member Рейтинг - 100% 13 0 0 29 Януари 2008 #7 Батка по добре изчака до февруари когато си купиш нов домеин ще е по добре за теб.