G ghost Member Рейтинг - 100% 3 0 0 15 Ноември 2008 #1 Сайта е Flash games няма PR нов е който иска да ми пише лс
S Sammy Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 15 Ноември 2008 #2 От: Размяна на линк с англоезични сайтове Слагам ти линка във www.yourmobile.ws Сложи при тебе Your Mobile
От: Размяна на линк с англоезични сайтове Слагам ти линка във www.yourmobile.ws Сложи при тебе Your Mobile
G ghost Member Рейтинг - 100% 3 0 0 15 Ноември 2008 #3 От: Размяна на линк с англоезични сайтове сложих го само трябва да го оправя че нещо не стой как трябва п.с ей от мен да знаете никога не си купувайте евтини системи ... по добре да бях си я бях написал сам ... Последно редактирано: 15 Ноември 2008
От: Размяна на линк с англоезични сайтове сложих го само трябва да го оправя че нещо не стой как трябва п.с ей от мен да знаете никога не си купувайте евтини системи ... по добре да бях си я бях написал сам ...
S Sammy Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 15 Ноември 2008 #4 От: Размяна на линк с англоезични сайтове Ок Няма проблеми
G ghost Member Рейтинг - 100% 3 0 0 16 Ноември 2008 #5 От: Размяна на линк с англоезични сайтове sammy махни линка докато се оправя с тази тъпа система че линка не иска да го постави както трябва
От: Размяна на линк с англоезични сайтове sammy махни линка докато се оправя с тази тъпа система че линка не иска да го постави както трябва
voic4e New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 16 Ноември 2008 #6 От: Размяна на линк с англоезични сайтове Момци... Вие усетихте ли се, че току-що направихте размяна А -> Б А <- Б която Гугъл никак не харесва? Не трябваше ли да е А -> Б В <- Б или А -> Б Г <- В
От: Размяна на линк с англоезични сайтове Момци... Вие усетихте ли се, че току-що направихте размяна А -> Б А <- Б която Гугъл никак не харесва? Не трябваше ли да е А -> Б В <- Б или А -> Б Г <- В
TretiKolovoz Well-Known Member Рейтинг - 100% 1 0 0 16 Ноември 2008 #7 От: Размяна на линк с англоезични сайтове Като гледам pr-а и Алекса рейтинга на А и Б - размяната е по-скоро символична .
От: Размяна на линк с англоезични сайтове Като гледам pr-а и Алекса рейтинга на А и Б - размяната е по-скоро символична .