Може и една пица да му врътне колегата или едно сако да му ушие и ще се случат нещатаГошката може и на 10 евра да смъкне, че нали няма да е цяла песен
Поръчвал съм от него - много точен и коректен. Пращаш парите по ПейПал и до ден имаш песента.Това е твоя човек: Рапър на свободна практика
Тигре, ако не знаех че си от Сливен щях да те питам с каква нискокачествена дрога се друсаш преди всяка твоя тема в този форум. Обаче там всичко е с високо качество и за износ, и наистина не разбирам какъв ти е случая.Трябва да израпира седем думи акапела.
На много интересни се правите но точно ей такива осмиват форума, особено в очите на нови хора. Ясно, че всеки форум има форумни критърси.
Майтапа на страна, пича го предлага това от години, сигурно е коректен, щеше да се е чуло, ако не е, а и подобна песен, със сигурност е свеж подарък и приятен спомен за някой зевзек, който не му трябва нещо конкретно материално.Поръчвал съм от него - много точен и коректен. Пращаш парите по ПейПал и до ден имаш песента.
Гошо от Почивка е познато име от преди доста години и съм сигурен че доста хора го помнят, но той не може да рапира. Ако тръгна да търся по канали ентусиасти и без пари ще се намери.Това е твоя човек: Рапър на свободна практика
Намери в социалките V:RGO и му пиши. Според мен ще се навие на 10 000 лв., така че може да стане работата.Гошо от Почивка е познато име от преди доста години и съм сигурен че доста хора го помнят, но той не може да рапира. Ако тръгна да търся по канали ентусиасти и без пари ще се намери.
нямам от жанвиденовитеНамери в социалките V:RGO и му пиши. Според мен ще се навие на 10 000 лв., така че може да стане работата.