Сега за мен До болка съм ревнив.Вдигам скандали бунтове и какво ли не,тенджери и чиний летят и всичко е свързано с обичта ми и ревността .Роб съм на чуствата си,а не трябва.Рева понякога Слаб ли съм-че Обичам.Прощавам изневяра -слаб ли съм?ПУСТАТА МУ ОБИЧ.Не може да се живее без нея!Ех попаднал съм подобно на КРЕТЕНА в дупка но любовна!
А вие?
Ревниви ли сте,ако видите приятелката ви,жена ви да си говори с някой друг мъж? И отдавате изцяло на мега инет проектите си, за да не станат скандали.Или по душа сте скандалджийй.Трябва ли да вярваме на жените.Прощавате ли изневяра?Как преодолявате предателството?Ревността разяжда ли чуствата ви.Ревливи ли сте ако ДАМАТА ви изостави?Все тактични въпроси- моля хора с сериозни интернет проекти ,защото могат да ги изоставят - а нема кой да им готви докато са над кодовете .
Не живея 100 живота, да отлагам за кога?!
Не живея 100 живота, ще започна от сега!
Още днес по-човешки своя свят ще подредя,
всичко и на всички ще простя!
Не живея 100 живота любовта си да пестя!
Вече няма да отлагам да съм нежна с теб Любов,
не от утре, а от днес започвам нов живот!
[video=youtube;g9-y-qNj7cw]http://www.youtube.com/watch?v=g9-y-qNj7cw[/video]
А вие?
Ревниви ли сте,ако видите приятелката ви,жена ви да си говори с някой друг мъж? И отдавате изцяло на мега инет проектите си, за да не станат скандали.Или по душа сте скандалджийй.Трябва ли да вярваме на жените.Прощавате ли изневяра?Как преодолявате предателството?Ревността разяжда ли чуствата ви.Ревливи ли сте ако ДАМАТА ви изостави?Все тактични въпроси- моля хора с сериозни интернет проекти ,защото могат да ги изоставят - а нема кой да им готви докато са над кодовете .
Не живея 100 живота, да отлагам за кога?!
Още днес по-човешки своя свят ще подредя,
всичко и на всички ще простя!
Не живея 100 живота любовта си да пестя!
Вече няма да отлагам да съм нежна с теб Любов,
не от утре, а от днес започвам нов живот!
[video=youtube;g9-y-qNj7cw]http://www.youtube.com/watch?v=g9-y-qNj7cw[/video]