Редакция на видео

danko6

Well-Known Member
Рейтинг - 95.5%
21   1   0
Трябва ми човек който да редактира 2-3 видеа. Ще трябва да смени продукта във видеото с мой + евентуално където има говор и се казва име на продукт да се казва моя продукт (става с малко рязане, разбирачите знаят как).
Клиповете са с продължителност
3-5 минути

Моля да ми пишете на лично за информация и задължително пишете цена :)
Поздрави

От: Редакция на видео

Аз не се занимава с това, но имам познат, който от години се занимава с подобни неща. А и не само той, сетих се и за друг. Да не мисля, че може да са много :)
При всички положения - приготви се за цена.
Ако/когато имам повече инфо ще ти пиша за да ви свържа.

Не са чак такива цените даже и във fiverr съм срещал оферти, но си е занимавка да търся , аз преди работих с две момчета страшно бързички за час два си правеха нещицата, а за цените накрая и за бира им пращах, че бяха бая скромни момчета, но от сума време не ми се е налагало да работя с тях и нещо си изпозатрихме конактите, но все пак ще чакам всеки да си драсне офертичката.

Не търся някакви ултра мега професионалистите снимащи филми и завършили там някое учебно заведение с такава специалност. :D

Аз не говоря за някой завършил наскоро, който да иска да се доказва. Искаш професионална услуга - може да я получиш, ама с бира накрая - не. Намери разликите ;)

Наясно съм братле и аз имам такива приятелчета и точно това казвам, че заплатата им за месеца е това, но аз не търся такъв тип хора, а младоци :D

Горе