От: Реклама в едни от най-активните БГ фейсбук стрнаици. ГОЛЯМ ИЗБОР ОТ СТРНАИЦИ!
За метода на добавяне и колко е важно след това да се поддържа страницата май не прочете, че и аз писах същото, а??
Кражбата си е кражба, па ако ще и от пета ръка крадец е ! И винаги има шанс да бъде изтрита, не се опитвай повече да ни убеждаваш в обратното - безмислено е просто
И не оплювам, а изнасям факти, скрити от вас и това е ИСТИНА, А НЕ НЕВЕРНИ НЕЩА!
И не се опитвай да отклоняваш разговора в друга посока де
А той за момента е не колко са активни страниците ви и за какво ги ползвате и дали сме разбирачи на фб или не, дали можело фб да ти върнат откратната ти страница, а за страница, която е крадена и има вероятност да бъде изтрита, и този факт беше премълчан даже и при обявлението за продажбата ѝ! Нека другите да кажат какво се нарича това...
А дали сме по-големи разбирачи ние или вие не е важно! Форумът е за да си споделяме разбирачество и да си помагаме като българин на българин, а не всеки втори тук да е Бай Ганьо, който се опитва да прецака и излъже и обере другия! Ето за това говоря
И е много чудно защо вие не казахте в началото още, че страницата е наскоро открадната от този, който я предлага за продан тук?? Нали твърдиш, че нямало никакъв шанс да бъде изтрита, значи това, че е крадена, не е никакъв, ама никакъв проблем за никого - е? Аз с моите изказвания се опитвам да информирам колегите тук, а всеки сам ще си прецени. И е разбираемо, че ми се гневиш, че го правя, че и обиждаш даже, сякаш така ще се променят фактите
Интрига ли се наричало да кажеш истина, да изнесеш един факт??
И хайде сега, щом си тук, били ни разяснил за тези нови правила на фб за видимостта на публикациите - от кога са те и какво гласят и какви са последиците и т.н.? Ще го направиш ли?