евентуално в някоя програма плащаща за импресии
Преди малко си влязох да си видя акаунта ( от 3 години имах payment request 100$ , та още си стоят естествено) , обаче конвертнах Available Balance: 103.56 в ads , някой може ли да каже такъв шит трафик за какво мога да го ползвам ? 5000 member visits @91.50
Много се занимавам , това беше 2007 година , и да знаеш ,много се занимавам с него
едит : темата е неактивна , подарих парите в реклами на познат.
Иха , разгада ме пред всички , че тайно цъкам реклами от букс , евала имаш + репутация от мен за великото откритие.
пс : не знам за какъв ме имаж, но съм един от най-големите хейтъри относно bux сайтовете , и стига излишен флууд , да локнат темата.
Пич, аз пък бях почнал с Cashfiesta някъде по онова време. Затова ги хейтваме, защото имаме опит, знаем че лъжат и гледаме да ви спестим неприятностите...
Оо не си ли =) , готини времена бяха , дори бях от първите , които наспамиха vbox7 и от там 170 реферала за букс . Като се сетя първата ми тема във форума : ПИЧОВЕ КАЖЕТЕ ПРОГРАМА КАТО КАШФИЕСТА АМА ДА ПЛАЩА! . Хубавото е ,че който се задържи във форума се отказва от глупостите, надявам се и bodyrock89 да се позадържи , ще го изтърпим някак си , и ще се оправи , само да премине началния хейт , до към 200-300 поста и после ще свикнем с него .
едит : темата : http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=2590&page=1
Това казвам ,ще те храним докато направиш постове , после ще ни писне , пък и одавна ще си се отказал от ptc ,ако се задържиш тук .И аз съм го пробвал, но набързо го отказах. Чак на втория ден се сетих да го проверя в google и видях, че е пълна боза. Странното е, че Кашфиестата още си скамва хората с пълна сила. Наскоро една приятелка, ме пита по скайпа за тоя сайт и взе да ми обяснява колко пари правели хората от него, аз обаче набързо я свалих на земята. Интересното е, че не съм и предполагал, че точно това момиче или пък някой друг приятел от личния ми живот ще се поинтересува от подобен вид сайтове. Явно популярността им расте
scorpiass къде в постовете ми видя хейт? Ти си този, който започна с нарицанията.