Лошо.. Добре.. а някъде има ли списък, кои са удобрените от закона сайтове за залози?Забранено е защото го водят gamble. Bet365 пък още не са си взели лиценз за бг и не дават банерите да им седят в бг сайтове.
До колкото знам, се печели цял живот от тях..За betfair не знаех, радвам се че започнаха да ги вземат тези прословути лицензи... зачудих се защо ми изпратиха писмо, че възстановяват афилиейт програмата си.
В момента ако си решил да рекламираш по-популярните букмейкъри е малко сложно.. постоянно забраняват сайтовете им и от време на време трябва да сменяш афф линка към друг мирър. Иначе е много по добър вариант, от колкото да сложиш adsense или нещо дргуго на клик.
Не печелиш ли цял живот от афилиейта ти ? Аз така бях чел някъде, но не помня в кой сайт точно ?
Това звучи супер, обаче никой не ме удобрява.. ? Някакви идей, или някой има ли сайт спортен, с който да кандидатства и да го приемат?Да печелиш цял живот по 35% от загубите а през първите 3 месеца взимаш 60% от загубите
Тва май е бая кофти.. Дано да се навъдят някви дето залагат, щото до тук съм налял ... и 0 възвръщаемост.. а тва не ме кефи мн мн :lol:Имат малко по сложна система , карат де и да снимаш лична карта като се стигне до теглене. Отделна залагането е по различно защото е борса. Има си + и минуси. Освен това доста хора които се регистрират просто не залагат защото имат проблем с депозирането примерно и се отказват.
в бет даже се прехвърля негативната статистика - демек с - колко си и после трябва да избиваш