minimobile
New Member
Здравейте, колеги. От няколко месеца работим с приятели по един проект и сме си определили сума за след "първия съдийски сигнал" така да го кажем. Сумата за реклама варира между 1000-1500лв. Тези пари са както за онлайн, така и за брошури, визитки и т.н. ( като тук отива ПОНЕ половината част от сумата ). Интересно ми е как Вие бихте разпределили този бюджет, защото за първи път се сблъскваме с такава рекламна кампания и искам максимално да избегнем грешките, а и вярвам, че много от Вас биха при добро желание да дадат ценни съвети. Благодаря Ви предварително за отговорите.
ПП:
От сега казвам, че нямам за цел нито да си правя евтина реклама, нито нищо. Точно за това не съм споменал нищо по-конкретно по идеята, а и от съображения за сигурност . Просто си зададох въпроса докато четох една от темите, свързани с реклама и реших, че няма лошо да се допитам до Вас. Надявам се да е една от малкото дискусии, лишени от коментари с цел нападки, обиди и изцепки.
ПП:
От сега казвам, че нямам за цел нито да си правя евтина реклама, нито нищо. Точно за това не съм споменал нищо по-конкретно по идеята, а и от съображения за сигурност . Просто си зададох въпроса докато четох една от темите, свързани с реклама и реших, че няма лошо да се допитам до Вас. Надявам се да е една от малкото дискусии, лишени от коментари с цел нападки, обиди и изцепки.