Рекламна мрежа - размяна, купуване на реклама

momcheto

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
28   0   0
Представям Ви рекламната мрежа на MP3-LABEL

Какво е това?
Това е изключително "умна" и бърза система за размяна или закупуване на трафик. Нужно е да имате добре изглеждаща "опаковка" - банер или текстово послание.

Как работи?
Влизайки в сайта, първо трябва да направите заявка за участие в сайта, като се свържете с нас, по указания начин.
Имате право на избор:

Включване за размяна на трафик. В този случай Вие не заплащате нищо.
Единственото, което трябва да направите е да поставите наш банер или текстов линк във вашия сайт. Минималният срок за такъв тип реклама е 7 дни. През този период Вие показвате нашите реклами, а Вие вашите. Вие получавате повече, защото вашите реклами ще се появят не само в 1 сайт. Всички сайтове от този тип имат среден приоритет на показване. Ако след изтичането на 7 дневния срок, решите да закупите рекламна позиция, получавате бонус от 50 000 импресии.

Закупуване на трафик. В този случай Вие закупувате рекламна позиция и получавате свободата да решите в кои дни, в какви часове и в какви типове реклама да се появява вашата реклама.
Освен всичко ще можете да следите много подробно всеки клик или импресия. Всъщност закупуването на реклама Ви дава шанс да изберете горепосочените неща, но и получавате бонуси.
Не е нужно да поставяте наш код. Рекламите Ви получават висок приоритет на показване.
Възможност за закупуване на реклама на клик, импресии, дни, месеци.
Заплащането за закупуване на трафик става чрез SMS/Epay/Paypal/Банков път. Като чрез PayPal рекламата веднага се активира.

За сега активни са текстовите връзки, както и банер с големина 468х60.

Започнете вашата ефективна рекламна кампания веднага.
 

Горе