Рекламна мрежа ADX.BG

coolice

Owner
ADX.BG, новата рекламна мрежа, стартира днес – (28.10.2009 г.). Единствена по рода си, мрежата предоставя на рекламодателите възможността да съсредоточат вниманието си върху определени пазарни ниши. Възможностите й са изцяло базирани на последните иновации, предлагани в онлайн рекламния бизнес.
За момента мрежата обединява в голям рекламен канал три от най-големите сайтове в IT сферата – www.predpriemach.com, www.webmasterbg.org и www.joomla-bg.com, които генерират средно по 700 000 импресии на месец, като регистрираните в нея над 10 000 потребителя обменят информация в областта ежедневно. Както е при Web 2.0, генерираното съдържание я прави и постоянно развиващ се сегмент в отрасъла.
ADX.BG е изцяло основана на нуждите на бизнеса, който търси по-добро място за позициониране на продуктите или услугите си. За целта са предоставени рекламни пакети, отговарящи на различните типове рекламодатели. Предимствата, които съпътстват услугите, предлагани от ADX.BG, са лесно и гъвкаво управление на рекламния

повече
 
с обединени сайтове в общ канал :) мрежата ще приема още таргетирани сайтове и за други ниши просто в момента днес в този час (не си помисляите: "Навсякъде има маТРиял") е анонсирана и затова чисто нова :)
 
От: Рекламна мрежа ADX.BG

Бих се радвал да има повече информация за цените за реклама предварително благодаря.
 
днес е "прелаунч деи" един вид завяваме че сме тук още се още се доработват някои неща но скоро цялата информация ще бъде по местата си :) а както каза иво апостолов явно е съвсем скоро
 
От: Рекламна мрежа ADX.BG

Браво само така :) Ако цените са изгодни определено бих рекламирал при вас :)
 
От: Рекламна мрежа ADX.BG

Като прочетох описаните цели на рекламната мрежа смятам, че е наистина добре замислена. Време е някой да помисли за някакво справедливо таксуване, което да е удобно и на двете страни вместо добре познатото "аз го лъжа, че му работя, той - че ми плаща", което прецаква и двете страни.
Успех и дано оцелеете сред големите гладници.
 
От: Рекламна мрежа ADX.BG

аз лично питах как става фатката с рекламирането. Пиша по е-мейли ли за оферти?
Нещо по аутоматук няма ли?
Къде ще се рекламира, позиции нещо, на клик ли ще е на импресии ли ще е.. как кога и защо..
 
От: Рекламна мрежа ADX.BG

Радев, нещата стоят по следния начин, най-просто казано:
1. До дни ще излезем с официални цени на сайта, позиция по позиция.
2. Ще има отстъпки за количество, пакети, агенции и т.н.
3. Всички цени ще са на 1000 импресии, като ще има минимално количество, което ще може да се купува.
4. Ще се пускат поръчки, след което си стискаме ръцете за цени, продължителност и т.н.
5. Ще имаш достъп до софтуера, който ще управява рекламите и ще можеш да контролираш процеса сам.

Това е в общи линии, ако има нещо по-конкретно, пиши на [email protected]
 
От: Рекламна мрежа ADX.BG

аха, ето Иво как го обясни разбираемо. Това питах точно.
Жалко, че съм баннат в 1/3 от сайтовете в тази рекламна мрежа :)
 
тя ти е сложна историята бате .... какво беше станало ?ъп на тема и фейк подписа ? за феик подписа незнам но нбсп много не обича да му се ъпват теми с безмислен пост защото изместват ползеезна тема от 10 те теми горе... ще мине време ще изтече мисля че са по 10 дни...
 
От: Рекламна мрежа ADX.BG

не съм ъпвал нищо
поне не съм разбрал, че съм ъпвал каквото и да е
в 2-та реда правила не видях нещо което да съм прегрешил. Се тая де.. дъвкахме го тва вече преди. То че ше изтече, ще изтече, ама просто немам кво да прая там, да не зема да обидя пак някой като си мърдам мишката например в петък между 2 и 3 часа, щот мрази мърдане на мишки в петък между 2 и 3.

живи и здрави
 
От: Рекламна мрежа ADX.BG

То на клик таксуването аз лично не го намирам за адекватно. Може би на импресии или за по-мнителните - на твърди суми. Е, не знам как ще го измислят. Това, че нямат конкретни оферти е нормално, тъй като системата е нова и тепърва тръгва.
 
От: От: Рекламна мрежа ADX.BG

То на клик таксуването аз лично не го намирам за адекватно. Може би на импресии или за по-мнителните - на твърди суми. Е, не знам как ще го измислят. Това, че нямат конкретни оферти е нормално, тъй като системата е нова и тепърва тръгва.

Всички цени ще са на импресии. Целта ни е компании, които търсят имидж.
 
От: Рекламна мрежа ADX.BG

Добре и кога ще стартира тази мрежа?! От няколко дни седите на една и съща позиция, поне недейте обявявайте сайта за стартирал, при положение, че не предлага нищо на този етап?
 

Горе