Репутация - Предложение

lastsentinel

Active Member
Предлагам да се направи да се вижда от кой потребител ти е дадена репутация - било то положителна или отрицателна.

От: Репутация - Предложение

Имаше го като предложение преди време. Аз също бях за това нещо, но така ми се струва, че е по-добре.
Човек който доброволно не желае да застане зад думите си, т.е. да каже "ника му: тъпо" или нещо от сорта, както се случва да получавам червените квадратчета, то просто не си заслужава да се занимаваш и палиш. Тези хора не уважават собственото си мнение, камо ли пък на тебе да ти пука за това.
Който иска може да си пише прякора, аз винаги съм го правил било то при + или -. Тук просто е въпрос на желание и сигурност в тезата си.

По принцип е добре да се вижда ник на този, който е дал съответната репутация, но е опасявам, че ще се стигне до махленски кавги после. Аз по някой път си пиша ника ама в повечето случаи забравям. :wink:

Между другото аз отрицателна репутация не давам ако имам нещо да казвам си го пиша в темата, не да се крия като мишок. Ако някой има от мен дадена отрицателна репутация да пише на админите да я проверят и оправят - не съм бил аз (нали имаше преди време една тенденция някой да дава отрицателна репутация и да пише чужд ник затова го споменавам). :)

Още една гледна точка:

Отвреме-навреме се случва да цвъкна минусче на някое скамерско пичлигарче.
Ако знам, че те виждат, че съм бил аз, ще внедря практиката да им блъскам още и още минуси всеки път като не са на "cooldown" - профилактично, за да водя в резултата...

Абе така е добре си мисля. Аз давам яко +чета и много рядко минуси (там са вече повече банове, ама това е друга тема). Интересното на това е, че всеки дал + може да пусне едно постче, че го е направил, респективно и всеки дал негативен. И в двата случая, сам този, който гласува иска да разкрие кой е и защо го дава. В другия случай, където се вижда кой на кого дал и защо ще се превърне в много караниците и кавги, който от своя страна няма да доведат до нищо положително. ;) Знам го това, защото съм го наблюдавал другаде. Голямо зеене е и админите почти нямаха време да се разправят с личните драми на потребителите. :)

ако се вижда - този получил минуса веднага ще направи контра минус...
а това не е справедливо, при положение че той се е осрал и се е заслужил минуса, а този който го дава не го заслужава!
Всеки който иска да му се вижда оценката може да напише ника си в полето примерно
|AMOUN: Спах с гаджето ти и чесно казано не е нищо особенно.| -

|AMOUN: Спах с гаджето ти и чесно казано не е нищо особенно.| -
Хахаха, а защо тогава той трябва да получи минус при полежение, че гаджето му се е издънило? :)

Аха, заграях. Защото не я е лашкал достатъчно, като бутало на пернишки голф, за да придобие нужната подготовка. :)

Аз не мога да разбера какво толкова се вълнувате от тези точки. Липсва ви даскалото? Също така ако получиш червено, то ще е от някой сериозен потребител и ще значи, че наистина си се осрал. Юзърите като "adwordser", които наскоро са ми събмитвали червено, дори не го отчита. Дава сиви точки, които не ми влияят.

• Like
Реакции: Brad

Щото съм имал случаи в които ми е идело да хвана бившото и гадже и да го счупя от бой...
Реплики от рода на:
-Ама как шти прая свирки, аз да не съм курва...
-Не искам - веднъж пробвах и много боля.
-Ама ако гълтам нали ще забременея.
-Ама то може ли отзад?
и прочие подобни... са ми се случвали наистина и съм се чудил тези момичета преди това с какви хора са били. То кой е виновен в случая:)

Горе