Реших да споделя 1 трик за намиране на директории

D_R_G

New Member
Реших да споделя 1 трик за намирането на директории, които не са наспамени и нямат +4000 пендинг линка.

intext : pending links 0 - сложил съм разстояния, защото : p ми се превръща в езиче , вие си го пишете ръчно в серпа.

phpld ( php link directory ) има добавка info box, със статистиката на директорията. Можете да търсите и с някакви харвестери, но мисля, че по-добре ръчно да се гледа. Можете да пишете всякакви числа след pending links: . И едно уточнение да вмъкна - да не се чудите ако гугъл е отбелязъл пендинг линкс 0 , а като цъкнете от серпа в страничката и видите повече - това е защото бързо добавят и гугъл не е ъпдейтнал все още дескрипшъна.

Ако знаете някакви други полезни съвети - кажете.

От: Реших да споделя 1 трик за намиране на директории

directorycritic.com/new-directories.html

Винаги субмитвайте и в новите директории - шанса за одобрение е мнооого по голям, защото не са оспамени и хората ще наблюдават директорията известно време - все пак са платили за листване в директорикритик. Друг плюс е, че след време може да се разразсне тази директория, а вие ще имате стар линк, който стои с години - няма значение дали е nofollow / dofollow.

Периодичното субмитване в нови директории според мен е отличен начин за дългосрочен authority сайт.

Интересно :) А още по-интересно ми е кой е другият ти ник във форума?

От: Реших да споделя 1 трик за намиране на директории

Да, това за новите директории в directorycritic.com работи. За една-две години могат да се натрупат сериозно количество линкове. Трябва постоянство. Във форума на php link directory също има един раздел в който се промотират нови директории. Преди хвърлях око един път седмично и там. Сега вече съм се отказал от субмитване по директории. Тук също има...

Горе