Роднина, милиционер, роднина, милиционер

mantaman

Well-Known Member
Щеше да е смешно ако не беше трагично.
Чета и не вярвам на очите си Правителството се е сетило за дребният и средният бизнес - о небеса о чудеса
Магистралите ще бъдат построени, но е важно да подготвим малкия и среден бизнес, каза премиерът. В Европа има 23 милиона безработни и още толкова малки фирми – подобно е съотношението и в България, каза Борисов. Ако всяка малка фирма назначи по един човек, безработицата ще спадне, посочи премиерът.

Ще подготвят малките фирми да назначават хора от кога ви казвам аз че тия новите апарати трябва някой да ги следи от близо и до всеки касов апарат данъчен.

Как не му мина през акъла че ако бяха взели необходимите мерки преди две години сега нямаше да се чудят къде да ги дяват тези хора а можеше сами да са си отворили фирми или въобще да се си бяха затваряли техните.
Какви чудеса ги очакват обаче тази и следващата година след като видят последиците от въвеждането на новите касови апарати няма да си повярват на очите на всяка малка фирма вече ще се падат по петима безработни и тогава ми е интересно предизборно дали няма пък да го отменят и да ни обяснят че благодарение на ББ това нещо е отменено.

От: Роднина, милиционер, роднина, милиционер

В Европа има 23 милиона безработни и още толкова малки фирми – подобно е съотношението и в България, каза Борисов.

Манта, метни източника, защото това ми звучи като приказва на братя Грим.

НОВИНИ

Първоизточника ДНЕС БГ

То цялата му работа е пълен ташак - Фирмите назначават хора когато имат благоприятни условия за това - когато водиш рестриктивна политика към малкият и средният бизнес той съкращава хора в борбата за оцеляване и понеже е дребен накрая загива но в БГ даже и фирмата не може да ти умре като на бял човек, защото удоволствието да я закриеш може да накара всеки да побелее и никога повече да не се сети да открива фирма.

Магистралите ще бъдат построени, но е важно да подготвим малкия и среден бизнес, каза премиерът.
Не гледам ТВ от близо 2 години, но изглежда предизборния коз на ББ (магистралите) все още е актуален. Както казват дизайнерите - ако сайта върви, не му сменяй дизайна :)

Не гледам ТВ от близо 2 години, но изглежда предизборния коз на ББ (магистралите) все още е актуален. Както казват дизайнерите - ако сайта върви, не му сменяй дизайна :)
А сайтът върви ли?

От: От: Роднина, милиционер, роднина, милиционер

А сайтът върви ли?

Честно, не ти схванах намека. Вероятно си имал нещо на предвид, но на кой му пука:)

От: От: Роднина, милиционер, роднина, милиционер

Честно, не ти схванах намека. Вероятно си имал нещо на предвид, но на кой му пука:)
Питам за сайта с магистралния дизайн.

Сега с новите апарати от 23 млн малки фирми ще станат 15 сигурно и 31 млн безработни. Като затворят кварталните гаражи, фриз. салони и т.н. Бати ужаса.

Е че Бойко акъл за магистралите няма толкова, позовава се просто на Кейнс за изход от криза.... така че дизайна вече от 70 години в цял свят не спира да е същия

Ако е пич бойко да пусне едно към Кака Меркел за субсидии за апаратите .... Манта я кажи на запад как е апаратите им вързани ли са техните агенции за приходи или там от перачката такива пари правят, и някой от високите постове добри комисионни си взима

Последно редактирано:

На запад до колкото съм чел в нито една държава от ЕС няма въведена такава практика - Ние ще сме първите на които ще го експериментират
Специално за УК не само че не са им вързани ами не съм видял някой дето да работи частно в сферата на услугите и взима кеш да има въобще касов апарат -- всичко си прибира в джоба и накрая колкото прецени толкова отчита. Комунизъм

Горе