СЕО за Bing и Yahoo

bedio

Member
Направи ми впечатление, че Бинг индексира много добре сайтове на български с кофти енкодинг на сорса (т.е. доста маймуница). Имах по 200 посещения на един сайт подобен, и след като му смених системата с кстъм, перфектно написана, позицията на главната страница падна в Бинг и съответно посещенията.

За сметка на това Гоогле индексацията и посещенията от там се увеличиха.. Въпроса ми е какви основни разлики има между опримизацията за Г и останалите Бинг и Яху... Да ми дадете съвет?

От: СЕО за Bing и Yahoo

Аз от мойта практика мога да кажа: keyword domain; яко линкове (добре индексирани и силни в Bing и Yahoo); добре изразени думички в контента (да не се разчита много много на случайни захапвания както е при Google). И това е. Не знам нещо по-конкретно. Ако има определено и аз бих искал да знам. Но каквото споменах си е най-важното, поне според това, което наблюдавам 2-те търсачки.

И аз ще я следя темата с интерес, защото и на мен ми е много чудно какво точно се прави, и говоря за тънки моменти, а не общоприети практики, които може да се взаимстват и от Google. Интересно е. А каквото и да си говорим и Bing и Yahoo носят както трафик, така и не лоша конверсия и продажби. ;)

Горе