СПЕШНО!!! Помощ за откраднат /загубен телефон....

webmast367

Well-Known Member
Здравейте, снощи вечерта установихме, че телефона ни е изчезнал.... Става дума за чисто нов телефон, който има да се изплаща 2 години и струва над 1000 лева.... проблема не е само това, а и в кейса му е сложена лична карта на собственика.... тоест картата е по-важна.

Има ли как да се засече къде точно се намира... има вероятност да е изпаднал от тавана на кола, но не е 100% сигурно... обиколи ли сме цяла вечер и сутринта всички места, където е ходено, не го отркихме...

Телефона е Включен и би трябвало все още да има батерия, но картата не е стартирана ( не е логнат пин кода) но предполагам пак ще има начин да се открие нали имат GPS-и и т.н.... МОЛЯ, ако някой има представа, как да го открием, къде точно се намира да пише спешно..
Благодаря предварително.

От: СПЕШНО!!! Помощ за откраднат /загубен телефон....

При откраднат телефон се пуска жалба до полицията. Ако евентуално го открият има как да се вземе без да се ползва като веществено доказателство и да го влачат с години по съдилища. При това положение (изгубен) обаче ще е трудно да го откриете. Най-добре е да сиглализира за изгубената лична карта да не стане някой фал с лични данни. Ще му пишат акт за около 20-30 лв и да вади нова.

Давай IMEI в полицията и ако случайно се ползва го засичат веднага. Ако нямаш кутията, където е написан IMEI можеш да поискаш от където си го купил. Принципно ги намират много бързо тези телефони, стига да се ползват.

Изкарай нова лична карта и така старата ще стане невалидна. И го направи преди да се установи че имаш да плащаш нови кредити.

В случая човека няма 18, така че няма как да има заеми. Относно Имеи и глупости съмнява ме телефона да е някъде по храстите и най-вероятно ще го открият след 200 години и ще кажат "Бах таа антика" ...

Ще го пуснем за откраднат все пак... но надали някой ще го намери ...

Мерси на всички отзовали се. Поздрави

В случая човека няма 18, така че няма как да има заеми. Относно Имеи и глупости съмнява ме телефона да е някъде по храстите и най-вероятно ще го открият след 200 години и ще кажат "Бах таа антика" ...

Ти сляп ли си? Виж линка който пуснах, намира ти телефона с точност от 15 метра.

Ти сляп ли си? Виж линка който пуснах, намира ти телефона с точност от 15 метра.
Да брат.... намира обаче за целта трябва да съм се логнал през тела в гугъл, да е включен с пуснат интернет и прочие... ако това беше така знам как да го намеря, но в случая нито е логвано в гугъл и прочие.... собственика дори няма профил там. Телефона е нов не е инсталирано почти нищо.. единствено фейсбук.. следя локациите не мръдват (не е влизано)

Да брат.... намира обаче за целта трябва да съм се логнал през тела в гугъл, да е включен с пуснат интернет и прочие... ако това беше така знам как да го намеря, но в случая нито е логвано в гугъл и прочие.... собственика дори няма профил там. Телефона е нов не е инсталирано почти нищо.. единствено фейсбук.. следя локациите не мръдват (не е влизано)

Пускай жалба в полицията и ще го намерят в някоя заложна къща

Най вероятно човекът който няма 18 години го е загубил :)

Е то е ясно, че го е загубил. Не е редно да се занимава полицията с глупостта на хората и родителите...

Вероятността да го откриеш е почти нулева, на полицията да се оплачеш е като да се оплачеш на арменския поп, имея на телефона го сменят за 5 мин, крали са ми два телефона и двата случая отидох веднага при ченгетата и нищо не се случи.
Има някакъв шанс, ако вече не са го шитнали, да поразгледате в заложните къщи в района в който смятате, че сте го загубили.

Има ли няква причина да не споделиш имей, марка и модел?

Аз в момента си търся нов телефон и често ровя олх и форумните купувам/продавам, може да случа на него :)

Ако искаш ги сподели на ЛС

Пусни си утре в полицията че е откраднат, заедно с лична карта. Така няма да платите глоба за личната карта.
А телефона го пишете бегал..

И следващия път на глезеника/чката пак и вземете телефон , ама този път със златен панел

Каква е нуждата келеме под 18 да се резмотава с телефон за 1000+ лв, при това на изплащане?
Ае сега подухни таратора, смятай го за курс по живот за 1000+ лв, на изплащане.

• Like
Реакции: Sky

Горе