Сайта ми в блогър не се отваря

bgtifo

Well-Known Member
Здравейте,

До днес всичко си беше нормално, но след като качих последната си статия в сайта на блогър нещо стана.

Сайта ми в Blogger не се отваря и като изпиша адреса (пренасочен е към домейн) ми излиза: Firefox не може да намери сървъра адреснасайта.инфо

Какъв може да е проблема и защо не иска да се отвори сайта. Иначе мога да влезна в администрацията на блогър и другите сайтове там се отварят.

Моля помогнете.

P.S.

Излиза още

Проверете адреса за правописни грешки, като например ww.example.com вместо www.example.com

Ако не можете да заредите каквато и да е страница, проверете хардуера.

Ако компютърът ви е зад защитна стена или прокси, проверете дали на Firefox е разрешен достъп до мрежата.

Получих някакво странно писмо на мейла си, но аз хоствам в Google нямам друг хостинг

Dear Customers,

In order to operate in an efficient and secure manner servers, software packages and network equipment require routine maintenance and upgrades. On Thursday August 21th, 2014 we will be performing scheduled maintenance for software upgrade on our MySQL database servers. Details are as follows:

Current MySQL version 5.1 databases will be upgraded to MySQL 5.5 aiming better performance. Break window is scheduled for 1:30 AM EST on August 21th, 2014 (6:30 AM GMT/UTC). This system maintenance may require the MySQL server your databases are hosted to be taken off-line or rebooted. In this window, you or your visitors may experience disruption of connectivity to the websites for up to 120 minutes. We apologize for any inconvenience that this may cause you.

Thank you for your patience as we maintain the hosting platform to try offering you even better service.

SupportIndeed Team

Последно редактирано:
От: Сайта ми в блогър не се отваря

изчакай два часа както са написали в писмото че ще има профилактика и обновяване

между другото току що го отворих през тор браузър

между другото току що го отворих през тор браузър

не знам само с тор можах да го пробвам, дава си че се свързва с блогър и го зарежда

А кой е сайта че не разбрах

предположение на тъмно

днса на твоя локален интернет доставчик не обновил нещо

сложи си гугъл днс или опен днс и пробвай

както ти писах да изчакаш и сега гледам се отваря

Горе