inviSible каза:Аве не мога да разбера що сайта ми го няма в Google , като напиша в търсачката и нещо не мога да го намеря толкова ли ми е лошо СЕО-то
inviSible каза:Да ама като напиша title в търсачката не го намира данеби още да нее индексиран сайта защото самия сайт нее индексиран още....
Да сега се сетих а я ми кажи каде има калкулатор за lb че не помня 1кг колко lb бешеDEATH каза:екстра, но американците и англичаните ползват стари мерни единици т.е. вместо кг - lb(s)/pounds, вместо см - инча
Еми честито бате. То по принцип MSN-а захапва най-бързо сайтовете. В това и е чара. Иначе да се надяваме че скоро и трафик от тази думичка ще получиш. :wink: Късмет и успехи с класирането в търсачките. 8)inviSible каза:Е радвам се че поне в МСН мее индексирал и сам на първо място за думата Lyse XL тва също е важно а иначе от Yahoo и Google ще почакам ама тря да имаш търпение в този бизнес
Еми и аз се надявам батеfcolor.bg каза:Ще те индексира, след още малко време, ако поради някаква грешка алгоритъма им не е решил да те сложи в допълнителния индекс. Но най-вероятно не е!
Аз сложих нов template и сега мисля да пренаписвам целия текст да стане сичко уникалноBlinky каза:Да скоро ще излезаш с ново захглавие и ако си сменил и описанието и него. Ти бате направи ли си ги юник за всяка страница? Може да си ги почувъркаш ако искаш. :roll:
Благодаря, знам че щее малко трудно щото не става за 2дена... обаче тоя форум можеби за в бъдеще ще ми промени живота 8)Blinky каза:Да това ще помогне на 100% за набирането на SE трафик. :wink: Много се надявам и да окупираш някой ключови думички свързани с продукта. Еми успехи със сайта ти. :wink: