Сайта става ли за CPAlead ?

soulravager

Active Member
Ето за този сайт става въпрос :)
http://moviesonlinestreaming.blogspot.com/
Избрах си хубаво име и сега добавям филми в този формат.
Име
Плакат
Линк към ИМДБ
Plot Summary ot IMDB
Embed на Трейлъра :) (но не се вижда че е трейлър)
Слагам CPALEAD (Имам приет акаунт)

И идеята ми е да го популяризирам чрез Youtube (Има много хора който за 2 лева на час ще ъплоудват видеота в youtube s трейлъра на филма и линк към сайта.)

Дали ще стане ? Някакви пропуски имам ли ? И в моя случей е легално понеже съм сложил само трейлър а не целия филм нали ?

От: Сайта става ли за CPAlead ?

Ако баламосваш хората няма да влязат втори път в блога ти. Ако не ги баламосваш от друга страна нарушаваш авторските права. Кофти работа е с тези филми.

CPAlead FAQ:
What happens if I promote fake content?
As soon as we find out, your account will be terminated and your earnings will be revoked. We will give you a chance to redeem your account and prove that your actions were in good faith, but we are very strict on these two rules. It's best to not travel down this path.

Ем ще ги баламосвам по-добре :) По-добре да ми изключат CPA LEAD ацц-то отколкото да ходя у затвора хехе...
Абе добре седя неска и си мисля, на какво мога да използвам CPA LEAD така че посетителите да попълват анкетите ?
Примерно за File Download както при sharecash ама в повечето случей нарушава авторското право.
За филми/сериали пак същотот...
За какво друго ?

ами не е за 1 милион, хората отдавна са открили методи и врътки, въпроса е кои и доколко работят, иначе има доста интересни предложения и подходи, въпросът е да екстрактнеш от знанията и методите на всички и да получиш нещо донякъде уникални което ще ти носи стотинки, мислете от оф дъ бокс, иначе не става :) или става но с много ниски резултати :) аиде успех

Горе