Сайта izvestni.info -pr 4

BurnX

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
31   0   0
Привет,

Реших да се разделя с един от първите ми сайтове , който започнах преди около 2 години - izvestni.info

Сайтът е блогър темплейт - не ви трябва хостинг.Домейна е към Го Дади изтича скоро , ще трябва да си го поднови новия собственик.
Посещенията са между 1000 и 2000 дневно , основно гоогле , малка част от фейсбук страницата (12 хиляди фена ) - тя върви заедно с сайта и от свежо.

Приходи от адсенс за последните 6 месеца:

Месец Кликвания Приходи

11.09.2011 – 30.09.2011 3 289 150,05 €

01.10.2011 – 31.10.2011 4 653 192,84 €

01.11.2011 – 30.11.2011 3 588 128,49 €

01.12.2011 – 31.12.2011 2 507 147,73 €

01.01.2012 – 31.01.2012 7 264 167,67 €

01.02.2012 – 29.02.2012 5 725 203,79 €

01.03.2012 – 11.03.2012 1 349 44,58 €

Прави и около 20-30 лева на месец от изиадс , където е одобрен.

Причината да го продавам е че отнема време да се пишат статии и да се публикуват по социалките, а в момента започнах нови сайтове и за този не остава време.

Цената която искам е 2500 лева , които да ми се платят в ипей. За тази сума получавате домейна в Го Дади , блогът в блогър и фейс страницата в фейсбук със 12 хиляди фена.

Ако нещо съм изпуснал на лично.От сега да кажа - коментар по цената няма да има , за по малко от това не бих го продал.

Поздрави!<br /><br /> Домейн Име | URL: www.izvestni.info<br /><br />Приблизителна Цена: 2500 lw<br /><br />Уникални Посетители за Месец: до 2500<br /><br />Page Rank: 4<br /><br />Уникално Съдържание: Да<br /><br />Система: N/A<br /><br />Дизайн: N/A<br /><br />Начини на Плащане: epay<br /><br />Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ<br /><br />

От: Сайта izvestni.info -pr 4

Егати. В събота стартирах нещо подобно, без въобще да съм го виждал твоя сайт - bgscena.info. И най странното е, че съм избрал същия шаблон. Мислим еднакво, само дето аз съм закъснял с 2 години :)

Много катастрофална статистиката нещо...
отива на към зле работата?
https://www.tyxo.bg/d/107513/daily

що така?

Друго нещо ми е интересно. При такъв приход, неможеш ли да хванещ някое тийнче да ти пише и ти въобще да не се занимаваш? Пак ще имаш дивидент.

Много катастрофална статистиката нещо...
отива на към зле работата?
https://www.tyxo.bg/d/107513/daily

що така?

Загуба на позиция по една от основните ключови думи.Взети са мерки да си върне позицията чрез линкове към дадения пост - въпрос на време и линк билдинг към въпросната страница е.Който има интерес за покупка ще дам инфо на лично.

Друго нещо ми е интересно. При такъв приход, неможеш ли да хванещ някое тийнче да ти пише и ти въобще да не се занимаваш? Пак ще имаш дивидент.

Мисля , че ако инвестирам евентуалните пари от продажбата бих постигнал по добри приходи на месец с новите си проекти.

При писане от теб на статии и добавянето им в социалките - разход остава около 10 $ на година за домейн.Хостинг не се плаща защото това е блогър блог.
Ако вече плащаш на някои да пише статии и да ги добавя по социалките - в зависимост колкото се разбереш с човека.
Към момента имам запитване на имейла от някаква фирма за банерна реклама - дал съм им цени за месец и за 3 месеца - става въпрос за сума между 50 и 150 лева - ако решат да рекламират парите ще ги приспадна от цената , като новия собственик ще има задължението да остави банерите.Към момента няма никаква друга платена реклама освен адсенс и изиадс.

Блогър нямаше ли някакво ограничение на статиите, които може да се постват на техния хост или са го махнали вече?

За тези показвания сайта прави доста добри пари, но начина по който си сложил рекламата на адсенс в толкова голямо черно каре, може и да е лек пробем за гугъл и да го сметнат за "Unnatural attention" - поинтересувай се добре, за да не стане някой фал.

Другият проблем са картинките, не знам как стои проблема с авторски права и тем подобни, ама да не реши някои проблеми да прави

Сайта от една година е с това положение на рекламите и с големия черен квадрат , няма месец в който да не е покрил минималните 70 евро в адсенс .
За Картинките взимам от нета и ресайзвам - нямам представа кои какви авторски права може да търси.Все пак може да се добави едно изречение в футера , че снимките не са собственост на сайта и ако някой има претенции да се свърже с администратора за да бъдат премахнати.Така общо взето си измиваш ръцете.

Статиите 90 % са уникални пренаписани от други бг сайтове или английски сайтове за светски новини.Всички до сега се добавят в 40-50 социалки.

какво и е на рекламата не разбрах?

Била в черен квадрат и да не направили проблем от гоогле.В статията става въпрос.Ако питаш за това.

В предив труда които трябва да се влага ежедневно в сайта ... става само за някой начинаещ. А и както трафика се е сринал ...

Сайта WP ли е или Blogspot? Ще можеш ли да дадеш информация за престой на посетителите и по кои думи се класира най-добре сайта.

Горе